Bábovka vzpomínková
Suroviny
Porce: několik
Nutriční hodnoty
Energie | 19 774 kJ / 4 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,90 g |
Tuky | 197,80 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 628,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2016 09:05
Velice mne mrzí připomínky a nechci se k tomu už vracet,ale recept je hodně starý po mé babičce a nikdy žádná připomínka,všem to bylo jasné.Za mou připomínku se omlouvám.
10. 6. 2016 22:24
Laduš: Nestačím se divit - nechceš rozebírat - nebylo by jednodušší opravit postup v receptu? Pochopím že se trouba předehřeje na 200 st., ale pak bych velmi doporučila, abys doplnila, že se teplota přiměřeně sníží. Recept, který doporučuje "hlídejte si to" mi připadá poněkud zvláštní
10. 6. 2016 20:40
ladus31: Prosím Vás,i pro začátečníky to je,že trouba je předehřátá na 200°C ,jak je napsáno a pak si to sledujete podle své trouby...opravdu se už nepozastavujte nad tím-děkuji.
10. 6. 2016 20:20
ladus31: Uvedomujete si, že podľa vášho receptu môžu piecť aj začiatočníci, ktorí ešte skúsenosť s pečením nemajú, a pri dodržaní vášho postupu bude výsledok žalostný?
10. 6. 2016 20:08
cathleen: Jen na vysvětlenou-držme se své trouby,která je předehřátá na 200°C a hlídejte si to-nebudu to rozebírat
10. 6. 2016 20:06
spagetka: Nechci to rozebírat a držme se své trouby
10. 6. 2016 19:18
A hlavně jak můžu péci POMALU? Vařit ano, ale péci? Jinak souhlas s cat, já na 200 cokoli péci 50 min. tak z toho mám solidní černý uhlí. Je lepší psát já peču takto, ale - držme se své trouby.
10. 6. 2016 19:13
Laduš: ale tož Neslovíčkařím, jen píšu, že 200°C NENÍ mírná telota a po 50 minutách bude bábovka minimálně svrchu spálená.
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
Taky trochu peču, tak vím, co udělá tahle telota Například u chleba z půlkila mouky velice slušně silnou a křupavou kůrku....
10. 6. 2016 19:00
cathleen: Nechytejte se slovíčkaření a pečte 50 min.
10. 6. 2016 16:59
Péct na 200°C není -mírně- není tam překlep?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 3 minutami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 1 hodinou
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 20 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 1 minutou
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 3 minutami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 38 minutami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 2 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 2 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 12 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 12 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 14 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste slyšeli o Babyccinu? To musíte s dětmi vyzkoušet. Poradíme, jak jim tuto dobrotu připravit doma
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: zdobení bábovka recept babovka recept po babičce jogurtova babovka z pulkila jogurtu
Suroviny: tuk hera, cukr, cukr vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mandarinky, zdobení, vejce
Bábovka vzpomínková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/07JK
10 názorů