Španělský rendlík s fazolkami
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 282 kJ / 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,92 g |
Tuky | 10,16 g |
Vláknina | 24,03 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 109,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj : TV portál o vaření televize Nova - Novatext (upraveno)
Proč jídlu byl přisouzen přídomek "Španělský" to nevím, já tam nic španělského nevidím, ale název je to hezký, tak proč ne?
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2019 19:26
27. 7. 2019 19:19
27. 7. 2019 18:58
27. 7. 2019 18:07
18. 7. 2019 00:03
17. 7. 2019 18:43
17. 7. 2019 18:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 5 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Suroviny: paprika čerstvá červená, brambory, vývar, cibule, pepř, česnek, maso uzené, olej, paprika čerstvá červená, brambory, vývar, cibule, pepř, česnek, maso uzené, olej
Španělský rendlík s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yj86
7 názorů