Gulášová polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 117 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,60 g |
Tuky | 7,39 g |
Vláknina | 13,16 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2020 13:24
Pavlyrecepty: já jsem se slušně zeptala, proč když je v základu už mouka proč do toho ještě dávat "ameriku"...a vysvětlila svůj názor na TOP....ale NIKDY bych si nedovolila napsat, že se mi něčí recepty nelíbí, i kdybych si to myslela, každému chutná něco jiného...
Dámy, děkuji, mizím z pískoviště
Dámy, děkuji, mizím z pískoviště
19. 9. 2020 09:31
Pavlyrecepty: Musím se Eji57 zastat - věcný komentář není rýpání. Fakt je, že sem přidáváte recepty, které tu jsou už mnohokrát, a místo toho, abyste se snažila ozvláštnit recept, hledáte nový název pro notoricky známé jídlo. TOP zní opravdu trochu moc sebevědomě, zvláště když se člověk někde teprve uvádí - to trocha pokory nikdy neškodí.
A že se Vám Ejiny recepty nelíbí? To tak klidně může být, ale když se podíváte, kolik lidí si je oblíbilo, tak jsou její recepty mnohem úspěšnější než ty Vaše. Kromě toho Vaše poznámka zavání trochu dětským sporem na pískovišti.
P.S. Gulášovku bych taky zahustila, jako to dělají v Německu, ale masox bych do ní opravdu nestrkala. Proč, když v ní je spousta jiných dobrých věcí!
A že se Vám Ejiny recepty nelíbí? To tak klidně může být, ale když se podíváte, kolik lidí si je oblíbilo, tak jsou její recepty mnohem úspěšnější než ty Vaše. Kromě toho Vaše poznámka zavání trochu dětským sporem na pískovišti.
P.S. Gulášovku bych taky zahustila, jako to dělají v Německu, ale masox bych do ní opravdu nestrkala. Proč, když v ní je spousta jiných dobrých věcí!
19. 9. 2020 09:30
Hezké sobotní ráno , nechci se Eji57 zastávat, ale výraz TOP chápu stejně jako ona. Pokud chcete recept nějak odlišit od stejných názvů, je možné, kromě toho, co navrhuje Eja 57 přidat římské číslice -I, II,....Ale na druhou stranu je také třeba zvážit, jestli je nutné sem přidávat další téměř totožný recept . Je tu velké množství duplicitních receptů. Pokud je váš recept stejný nebo téměř stejný jako některý ze stávajících receptů, je možné ( a možná i lepší) přidat ke stávajícímu receptu foto a popřípadě v komentáři napsat své vylepšení . A ještě na závěr:mně se recepty Eji 57 líbí .
19. 9. 2020 09:14
Eja57: nezlobte se.Vy prostě rýpáte.ale pro Váš klid to změním.mimochodem Vaše recepty se mi nelíbí vůbec. Děkuji a hezký den.
18. 9. 2020 10:40
Pavlyrecepty: TOP je prostě určitý symbol, že TOP....to ani jeden z vašich TOP receptů opravdu není, podobných je tady hodně...."podle mne", "oblíbená v naší rodině"
18. 9. 2020 00:06
Jen moukou zahustit to bych udělala jíšku do polévky. a místo oleje bych zvolila sádlo
17. 9. 2020 21:27
Dobrý večer. Na masoxu a hladké mouce nevidím nic špatného. Ale není tam top z důvodu, že je to exkluzivní recept. Jen jsem potřebovala připsat něco k názvu,aby byl název schválen. Ale i tak, nám takhle polévka moc chutná celé rodině...
17. 9. 2020 20:44
Mohu se zeptat proč TOP? S Masoxem a zahuštěná moukou?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 4 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 4 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 4 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 5 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 5 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Další recepty
Suroviny: olej, cibule, brambory, maso hovězí, paprika sušená sladká, sůl, pepř, česnek, protlak, masox, mouka hladká, majoránka
Gulášová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5NmR
8 názorů