Pravé slovenské halušky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 204 kJ / 2 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,43 g |
Tuky | 212,86 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 51,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2020 21:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 9 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Klobásy
Přidáno před 20 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 11 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 11 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 12 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 12 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 12 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 14 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 15 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 15 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Halušky lze tvarovat několika způsoby podle možností a zkušeností. Nabízíme video se třemi možnostmi tvarování
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
Další recepty
Suroviny: brambory, mouka hladká, vejce, sůl, brynza, máslo
Pravé slovenské halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VL5X
1 názor