Francouzská králičí polévka
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 3 385 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,18 g |
Tuky | 64,32 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem kdysi opsala, asi z nějakého časopisu, a trochu upravila, protože králičího masa bez kosti by mi na polévku asi bylo líto.
Ujišťuji kuchařky a kuchaře, že tymián v králičí polévce (v přiměřeném množství) je fakt skvělý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2021 17:46
Jaromira18: Děkuji za milý komentář a přeji ať vám polévka chutná! Zdravím!
18. 1. 2021 09:53
Musí být vynikající, těším se až jí uvařím.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 1 hodinou
Pečené ziti
Přidáno před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Mňamka
Přidáno před 7 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 8 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 30 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 45 minutami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 58 minutami
American pancakes
mibrix uvařila před 1 hodinou
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 1 hodinou
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 1 hodinou
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Další recepty
Suroviny: maso králičí, máslo, mouka hladká, mrkev, petržel, celer, zelí, sůl, pepř, česnek sušený, koření nové koření, tymián, víno červené suché, máslo, vejce, mouka polohrubá, sůl, nať petrželová
Francouzská králičí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqnj
2 názory