Francouzská hovězí pečeně
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 677 kJ / 2 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,46 g |
Tuky | 72,59 g |
Vláknina | 25,51 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 123,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Patří mezi pomalu vařená jídla: příprava 30 minut, Vaření 3 hodiny 45 minut a druhý den ještě 40 min.
Připravuji v titanovém nádobí.
Pozn:: hovězí maso by mělo být z mladého býčka a šťavnaté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2015 23:44
21. 6. 2015 21:01
Takže žádná změna, stačí jen poctivě číst
11. 6. 2015 02:18
7. 6. 2015 12:57
7. 6. 2015 12:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 9 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 9 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 10 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Babiččiny blbouny: Nadýchané sladké kynuté knedlíky s ovocnou náplní podle našeho receptu zvládete snadno
Další recepty
Tématické fráze: pečené hovězí hrudí francouzská pečeně hovezi valec hovězí po francouzsku hovězí válec recepty pomalu pečené hovězí hrudí výborné hovězí plátky francouzská roštěná hovězí pečeně doba pečení masa francouzské hovězí prošpikovaný hovězí pecene pomalu pečené hovězí maso roštěná po francouzsku irské hovězí maso na pečení jak dlouho se peče hovězí jak dlouho se peče hovězí maso francouzka pečeně pecene po francouzsku výborná hovězí pečeně
Suroviny: olej olivový extra virgin, roštěná hovězí, slanina, pórek, česnek, cibule šalotka, mrkev, víno červené, vývar hovězí, celer, bobkový list, tymián, petržel, brambory, žampióny, čerstvé bylinky
Francouzská hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8lo5
5 názorů