Mandlová roláda s vůní perníku
Suroviny
Porce: Podle nakrájení velikosti kousků
Nutriční hodnoty
Energie | 17 996 kJ / 4 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,70 g |
Tuky | 299,90 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 319,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme místo mandlí dát ořechy, nebo také nic. Šlehačku někdy dávám jedné barvy a plním jahodami, meruňkami, atd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 4. 2021 08:58
yanull: Moc děkuji.
4. 4. 2021 02:04
Chutná roláda .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 9 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 11 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 11 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:48
Přečtěte si Zobrazit více
Mandlové brambůrky jako z cukrárny: Postup je jednoduchý, ale chuť výjimečná
Mangoldové listy jsou skvělou náhradou špenátu, řapíky využijeme jako chřest. Mangold sklízíme během léta a na podzim
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, mandle strouhané, koření do perníku, kůra citronová, smetana ke šlehání, cukr moučkový, čokoláda na vaření, máslo, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, ztužovač šlehačky, čokoláda na vaření, máslo, olej
Mandlová roláda s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YWj
2 názory