Variace na čínu z vepřové plece
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,10 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2021 08:58
"Variace na čínu z vepřové plece"
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
6. 4. 2021 23:18
casino: Napsala jsem tam délku na naložení a pak dokud maso není hotové, cca 20 minut, u většiny jiných receptů jsem ani nenašla čas a dobu. Opravdu není hezké zmiňovat "záměrně", to skutečně nedělám. ale děkuji za názor, myslím, že každý rozumný člověk pochopí 20 minut, ale dobré
6. 4. 2021 23:04
No, autorka rafinovaně nezmiňuje délku tepelné úpravy, která je pro poživatelnost tohoto jídla klíčová.
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 4 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 4 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 5 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Arašídky v cukru stály jen 2 Kčs a prodávaly se pod názvem Afro. Sladkou dobrotu si snadno připravíte doma
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, mrkev, pórek, škrob, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, olej sezamový
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
3 názory