Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka de Luxe

Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů, dodávají jí tak opravdu výtečnou chuť.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

20. 4. 2021 01:47

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie13 799 kJ / 3 298 kcal
Bílkoviny476,12 g
Tuky152,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,63 g
Sodík 9,99 g
Sůl22,89 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 4. 2021 10:18

Do nádivky se nedává z vajec ušlehaný sníh???;-)

Eja57 Eja57

20. 4. 2021 09:47

Líbí se mi:yes: ty tmavé kaiserky místo bílého pečiva jsou zajímavý nápad.
Už tě vidím, jak jsi vyrazila na zahradu s kosou...ty byliny:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plecko vepřové, maso uzené, kaiserky, vejce, vegeta, pepř mletý, kůra citronová, máslo, česnek mědvědí, pažitka, petrželka, popenec, pampeliška, kopřivy, sedmikráska, libeček

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka de Luxe

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPmM