Zeleninový vývar s rýží
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 737 kJ / 654 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,13 g |
Tuky | 2,31 g |
Vláknina | 26,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,18 g |
Sacharidy | 129,94 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chceme-li polévku více hustou, uvaříme si více rýže než jen 1/2 hrnku :).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2021 11:42
16. 6. 2021 15:07
16. 6. 2021 15:03
Leč položme se na otázku zda za vším nevězí onen zlořečený COVID-19 a ztráta chuti (doufejme že přechodná)
***
Na velikosti záleží...
Udává se, že 1 porce polévky je 0,33 litru
1,5 L vody (skoro 5 porcí), 4 bobkové listy,10 kuliček nového koření,
Domnívám se, že 2ks nového koření, ale především skoro 1 bobek na porci je až až
No, samozřejmě lze tvrdit, že kuličky byly velikosti pepře a listí bylo také jakési nedomrlé
16. 6. 2021 09:19
16. 6. 2021 07:43
Já spíš nechápu smysl toho polevkoveho koření, když tam všechno už je...libecek atd.
15. 6. 2021 20:35
15. 6. 2021 20:33
15. 6. 2021 20:31
Zkusila jste už někdy rozkousat nové koření ?
Zkusila jste už někdy rozkousat pepř?
Promiňte, ale některé vaše rcp mi připadají jako by je tvořil počítač: nakrmí se surovinami a on už cosi sám uklohní...
15. 6. 2021 20:20
15. 6. 2021 20:10
"Divoké koření" je terminus technicus a význam si snadno vygůůůglíte, že
Ten pepř už poodhalila Simona Skolakova: a pokud byste s ním měla problém (kulantně řečeno) zamyslete se nad rozdílem v použití (chuti) CELÉHO a MLETÉHO pepře
15. 6. 2021 20:04
15. 6. 2021 19:55
15. 6. 2021 19:26
15. 6. 2021 19:16
...a pepř patrně není oblíben, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 4 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 7 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 8 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Smetanová mňamka
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z vepřového masa
Merylas uvařila před 3 minutami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 5 minutami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 2 hodinami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 3 hodinami
American pancakes
mibrix uvařila před 3 hodinami
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 3 hodinami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Na Zelený čtvrtek si určitě uvaříme něco zeleného. Využijeme zeleninu nebo čerstvé bylinky
Jak uchovat zelí? Máme 2 možnosti, nakládání do soudku jednoznačně vede
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, sůl, libeček čerstvý, koriandr čerstvý, koření polévkové, nať celerová, pórek, voda, vývar, mrkev, petržel, rýže
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
14 názorů