Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ředkvičková pomazánka I.

Ředkvičky patří mezi druhy zeleniny, které můžeme ze záhonu sbírat už na vrcholu jara. Štiplavé červené plody nastrouháme, spojíme s chuťově výrazným kozím sýrem a žervé a připravíme tak lahodnou pomazánku pro celou rodinu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

16. 6. 2021 06:46

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 910 kJ / 457 kcal
Bílkoviny17,53 g
Tuky40,55 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy5,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

16. 6. 2021 07:30

Eja57: :-D

Eja57 Eja57

16. 6. 2021 07:27

tejaja: no, máš pravdu, ALE pokud nevymackas tak musíš použít hned, jinak se vypoti do pomazánky. Nedávno jsme o tom debatovaly u jiného receptu od Milady na jarní bramborový salát právě s ředkvičkami, kuchticka ho nechala přes noc v lednici a nedopadlo to dobře....
Ale já co nechám vypotit tak vypiju:-D

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

16. 6. 2021 07:07

tejaja: Omlouvám se, ale třeba proto, že to bylo takto napsané v jednom receptu od Alberta (duben 2021) :-D. Asi jsem to měla uvést jako zdroj, za to se omlouvám....:-K

tejaja tejaja

16. 6. 2021 06:53

Prosím, prečo vymačkávať redkvičky? Ja už začínam byť na to vymačkávanie a potenie zeleniny alergická. Prepáč, ale skutočne, prečo?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, sýr kozí, sýr žervé, ocet vinný, olej olivový, sůl, pepř mletý, cibulka jarní, ředkvičky

TopRecepty.cz

Ředkvičková pomazánka I.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZAWv