Jota s klobásou
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 613 kJ / 1 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 6,21 g |
Vláknina | 124,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Lepší je použít spíše méně vysušený typ klobás, ale dá se i s Maďarskou, jen jsou kolečka tužší a polévka je pikantní.
Tuto polévku jsem poprvé ochutnal ve Slovinsku a okamžitě si ji zamiloval. Hledal jsem recept na TopRecepty.cz, ale bohužel tu nebyl. Našel jsem tedy recept od cestovatelky, která se na Slovinsko zaměřuje a toto je vlastně její recept, který jsem jen mírně upravil na základě několika vlastních pokusů. Na jejích stránkách se dozvíte o této polévce více informací.
Zde je původní recept: www.objevuj-slovinsko.cz/jota-recept/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 2 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 2 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 3 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 3 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Kadeřávek na zahradě: Oblíbená zelenina vydrží na záhonech až do jara a v kuchyni se rozhodně neztratí
Další recepty
Suroviny: zelí kysané, klobása, brambory, sůl, pepř celý, bobkový list, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, fazole červené
Jota s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PXWz
0 názorů