Rybí filety s brokolicí a batáty
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 429 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,98 g |
Tuky | 11,23 g |
Vláknina | 27,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 181,91 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2022 19:13
10. 4. 2022 12:12
8. 2. 2022 09:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 59 minutami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 23 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno 5. 5. 2024 08:06
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 21 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 32 minutami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 1 hodinou
Krůtí prsa na bazalce a paprice
poirotka uvařila před 1 hodinou
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
janatka uvařila před 4 hodinami
Zeleninová fazolačka
hanulfilipova uvařila před 5 hodinami
Kuskus s kuřecími kousky a zeleninou
cherst uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Suroviny: filet z ryb, brokolice, batáty, cibule červená, olej, lupínky kukuřičné, vejce, pepř bílý, sůl
Rybí filety s brokolicí a batáty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OVBY
3 názory