Hovězí játra na smetaně a žampionech
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 407 kJ / 1 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
Tuky | 120,81 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 48,52 g |
Postup přípravy
-
TIP Recepty s vnitřnostmi. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky, srdce?
-
TIP Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Poznámka autorky receptu
Blánu na okraji nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme a uvolníme. Z jednoho konce jater uvolněnou blánu uchopíme do papírové utěrky a opatrně stáhneme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2022 21:09
23. 2. 2022 10:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 10 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 16 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 17 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 3 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 5 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 5 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl
Hovězí játra na smetaně a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prAN
2 názory