Játra se žampiony na smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,93 g |
Tuky | 48,77 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 52,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Už ani nevím, vařím roky...
Já jsem použila kuřecí (jinak dělám jen z vepřových), takže jsem vynechala dušení do měkka. Bohatě stačí osmažit, podlít, zahustit a povařit cca 30 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2012 11:14
28. 11. 2012 11:08
27. 11. 2012 20:08
27. 11. 2012 18:18
27. 11. 2012 17:40
27. 11. 2012 17:26
27. 11. 2012 17:21
27. 11. 2012 17:14
27. 11. 2012 17:10
27. 11. 2012 16:28
moooc povedené, moc
27. 11. 2012 16:19
27. 11. 2012 15:21
27. 11. 2012 15:19
27. 11. 2012 15:15
27. 11. 2012 14:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 2 hodinami
Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Ghaknat uvařila před 5 hodinami
Masové kuličky plněné ananasem s rajčatovou omáčkou
Danoouch uvařila před 5 hodinami
Rychlá cibulačka
Danoouch uvařila před 5 hodinami
Bezinkový sirup
xmazagonx uvařila před 5 hodinami
Kuřecí řízky v sýrovém těstíčku
gabikka uvařila před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
denitek uvařil před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
kyskamaryska uvařila před 5 hodinami
Špenátový koláč se smetanovým krémem
mares-mikulas uvařila před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Valis uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra se žampiony játra se žampiony vepřová játra na smetaně vepřová játra na žampionech vepřová játra se žampiony a se smetanou játra s žampiony játra na smetaně se zampiony vepřová játra s žampiony králičí játra recept se zampiony játra se žampiony na smetaně játra žampióny na smetaně játra se žampiony a se smetanou vepřový játra na na žampionech vepřové játra se žampiony recept jatra se žampióny na smetaně vepřové játra na smetaně játra se žampiony se smetanou vepřová játra a žampióny jak dlouho povařit játra jatra zampiony smetana
Suroviny: játra vepřová, cibule, sádlo, žampióny, celer, mouka hladká, smetana, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice plnotučná, sůl
Játra se žampiony na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YMD
18 názorů