Pain au chocolat
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 16 783 kJ / 4 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,68 g |
Tuky | 218,67 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 423,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ze stejného těsta můžeme upéct i croissanty plněné čokoládou. Postup je až do 8. kroku úplně stejný. Místo toho, abychom těsto v 8. kroku krájeli na obdélníčky, nakrájíme ho na trojúhelníčky, položíme kostku čokolády a rolujeme tak, aby vznikl croissant. Poté je postup opět stejný, necháme 40min kynout, potřeme vajíčkem a pečeme 12-15 minut na 220 °C, dokud nebudou croissanty zlato hnědé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 33 minutami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 8 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 11 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 11 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: sůl, vejce, cukr krupice, voda, droždí instantní, máslo, mouka hladká, čokoláda hořká, vejce
Pain au chocolat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp95J
0 názorů