Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 3. 2023 12:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 279 kJ / 1 023 kcal
Bílkoviny20,90 g
Tuky13,62 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,08 g
Sacharidy201,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do rýže můžeme přidat trochu kari a bylinky, záleží na naší chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

19. 3. 2023 22:18

Eja57: jo jo, máš pravdu, díky.

Eja57 Eja57

19. 3. 2023 21:04

RubyRom: tipla bych dlouhozrnnou parboiled s indiánskou, Lagris:-K

RubyRom RubyRom

19. 3. 2023 18:24

Eja57: No abych se přiznala nevím jak se jmenuje. Já si vše vždy nasypu do dózy a obal vyhodím. Akorát si na malý štítek napíšu dobu trvanlivosti. Kupují různé druhy. Omlouvám se.:-K

Eja57 Eja57

19. 3. 2023 14:59

Romi, jaká je to rýže?:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: rýže, vývar masový, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Rýže z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Zn5