Pečené řízky z bůčku
Kdo by neměl rád řízky v trojobalu? Vyzkoušejte třeba řízky z marinovaných plátků bůčku. Po odležení je stačí obalit a místo smažení upéct všechny najednou na plechu v troubě. Hotové jsou nejen úžasně šťavnaté, ale příjemně měkké.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,38 g |
Tuky | 44,92 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 152 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 10,69 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2023 21:10
Anna Kocikova: No já mohu říct, že když bůček přidávali k masu, to si dobře pamatuji. Ale u nás doma se nikdy řízky z bůčku nedělaly. Spíše byl na pomletí nebo pečení.
8. 6. 2023 20:17
Marie Svarcova: Také si na to dobře pamatujiAle pan řezník byl velice hodný a vždy mi dal opravdu výstavní bůček.Řízky jsem nakládala do podmáslí a byly lepší než z krkovice
7. 6. 2023 06:56
jo jo ty jsme dělávali když se k hovězímu musel kupovat i bůček a všem to chutnalo
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 3 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 4 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 23 minutami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 2 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 2 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 3 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 4 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Další recepty
Suroviny: bůček, jogurt, hořčice, citron, sůl, pepř mletý, mouka polohrubá, škrob kukuřičný, vejce, smetana, strouhanka, olej, paprika sušená sladká
Pečené řízky z bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RYJK
3 názory