jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Bublanina

Bublanina
třešňová bublanina na plechu
nahoru
Bublanina Bublanina Bublanina
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny

Suroviny:

1 hrnek mléka, 2 hrnky cukr krupice, 2 hrnky polohrubá mouka, 1 sáček prášek do pečiva, 4 vejce

Postup přípravy receptu

Uvedené ingredience smícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Poklademe ovocem, které jsme předem obalili v hrubé mouce, a pečeme asi 3/4 hodiny.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
13 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Bublanina"

autor: SumsalJos
vloženo: 09.08.2014 10:55:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborný recept už dělám po druhé vždycky se povedesmajlik

autor: Majda (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.07.2014 16:42:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

recept mě zaujal, tak jsem ho zkusila. Na nás sice moc sladký a jen z té polohrubé mouky to není ono a křupavá krustička se mi také nepovedla. smajlikTrošku jsem si ho upravila - používám 300ml hrnky a na plech 28x38cm je 4cm vysoká smajlik.To si myslím, je akorát. Cukr dávám jen hrnek a půl a mouku - hrnek polohrubé a hrnek hladké - smíchám s pr.do peč., v misce si trošku prošlehám šlehačem cukr a vejce a ještě jsem přidala van.cukr a trošku /asi 3 pol.lžíce oleje / a postupně přidávám mouku a mléko. Nemusím ovoce v ničem obalovat a dolů neklesne. smajlik A nakonec trošku posypu cukrem krystalem nebo krupicí a šup s ní do trouby. Při 180°C peču cca 40min..Mám křupavou krustičku, bublanina je hned hotavá a vynikající smajlik, smajlik, smajlikU nás se po ní jen zapráší smajlik

autor: hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2014 14:18:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tsmajliktoprecepty.czak jsem se těšila ,moučník vypadá velmi jednoduše,proto jsem si ho zvolila ,ale nic moc ,přijde mi,že na obrázku je úplně jiná bublanina,moučník je těžký,přeslazený,při krájení nedrží tvar,vypadá ,jak trhanec.Nedoporučuji

autor: -Lucana-
vloženo: 22.06.2014 13:30:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednoduchá a výborná. Také obaluji ovoce v kokosu, vysypávám jím i plech. Po pekáči se jen zaprášilo smajlik

autor: eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.08.2013 20:03:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opravdu supr jen jsem pridala ten rum,trosku oleje,med jak uz tady nekdo psal a dala taky jen 1hrnek cukrusmajlik

autor: Petra S. (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.07.2013 22:31:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Místo mlíčka šlehačku, trochu rumu a medu na zavonění a buchta neměla chybu! :) Díky za recept!

autor: Sejina
vloženo: 06.10.2012 13:43:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes peču...smajlik a bude určitě jako vždy mňam....smajliksmajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 23.09.2012 13:59:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyzkoušela jsem s borůvkama, ty jsem obalila do kokosu, jak radí spagetka a je tosmajlik, ovoce nepropadlosmajlik

autor: Mirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.08.2012 14:02:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bezvadná bublanina, jinou už nedělám!!!smajlik

Blanka:

autor: Blanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.07.2012 09:15:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná a pěkně vyběhla. Je vysoká, dobrá.

autor: Dominika (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.06.2012 16:36:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Diky za recept smajlik, me se bublanina velmi povedla!! Třešně mi neklesly, testo je propečené. Jen se mi zdálo moc toho cukru a příště ho dám tolik, koliko je to napsané - je to málo sladký :D. Jinak vřele doporučuji smajlik, pekla jsem bublaninu poprvé a myslím, že to vůbec není špatné smajlik. smajlik

autor: Míla (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.02.2012 14:34:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvělá bublanina, ovoce nekleslo, dokonce je na povrchu vidět, dělala jsem s broskvemi a chutná skvěle. M.smajlik

autor: Matějková Helena (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2011 12:31:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím Vás, taky jsem už kuchařka velmi staráý, zkusila jsem tenhle recept a vůbec se mi nepov edl. Přesně podle návodu - krustička se mi neudělala, tedy dala jsdem o trochu méně cukru. No a přes obalení višní v mouce jsou v šechny u dna. To už jsem udělala výborné bublaniny, ale dnes jsem pospíchala a už holt tuhle dělat nebudu. Nevím proč se to tak nevyvedlo, paní smajliksmajlikPapoušková:

autor: Romča (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.06.2011 15:45:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zní to moc lákavě...udělám půl napůl rybízovou a třešnovou....tak doufám že dobře dopadne a bude chutit....smajlik

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2011 20:25:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji moc, nemohla jsem si vzpomenoutsmajlik

autor: zizala
vloženo: 22.06.2011 20:20:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marta: sůl - na 1 litr vody 40°C teplé dáme 10-15 g soli. Po hodině až hodině a půl vylezou, třešně je třeba znovu pořádně propláchnout, aby nebyly slané

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2011 20:18:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co se přidává do vody, aby vylezli případní červíčci z třešní?

autor: Papoušková (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2011 19:56:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý večer, opravdu jednoduchý a dobrý recept, upekla jsem dva plechy s třešněmí. Stromy jsou letos velice úrodné tak zavařuji, vařím kompoty a peču. Tento recept moc dobrý a to jsem se už něco napekla a nejen bublaniny. Díky smajliksmajlik

autor: Irrena
vloženo: 20.06.2011 19:26:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jdu ji udělat, ale nemám třešně,dám jahodysmajlikRecept skvělý, ani váhu nepotřebuju, ale asi dám méně cukru a zkusím obalit v kokosusmajlik

autor: lila42 (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.06.2011 06:58:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, tak se k Vám přidávám, recept se mi zdá jednoduchý tak uvidíme. S hrnkovími recepty mám už nějaké zkušenosti tak už se těším, doufám, že to dobře dopadne smajlik

autor: Věra (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2011 16:41:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MŃAAAAMsmajliksmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.05.2011 15:08:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky zkusímesmajlik

autor: rajka
vloženo: 01.08.2010 18:32:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dala jsem jen 1/2 uvedeného množství mléka a i tak bylo těsto dost tekuté, určitě to stačí; ale jinak jsem spokojená, je to výborné těsto a krustička navrch jedna báseň, děkuji smajlik

vloženo: 21.06.2010 10:22:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pantato když si vezmeš hrnek na čaj běžný má asi 250ml,tak vše už měříš podle tohoto hrnku,je to rychlé,praktické a zjistíš,že nemusíš vyndavat ani umývat váhu smícháš a šup na plech a je hotovo.smajliksmajlikTak ať se Ti zadaří držím palcesmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 21.06.2010 10:20:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pantata - nevím, jestli jsem dobrá dušesmajlik, ale jedním hrnkem se rozumí 1 čtvrtlitrový hrnek - 250mlsmajlik

autor: Pantata (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.06.2010 10:17:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mohla by mi prosím nějaká dobrá duše vysvětlit pojem 1 hrnek? Rád bych se naučil nějaký jednoduchý recept na moučník a tenhle vypadá jako správný kandidát ale množství těch ingrediencí bych ocenil v gramech alespoň odhadem smajlik Moc děkuji

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.06.2010 12:26:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mam dva dotazy, ta vajicka se slehaji zvlast, jako bilek a zbytek smychat? Na kolik stupnu peceme v elektricke troube?

autor: Eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2010 16:32:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je vyborna, jen jsem dala polovinu z doporuceneho mnozstvi cukru.
Dik za recept.smajliksmajlik

autor: Daniela (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.03.2010 23:31:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypada velmi dobre-zitra ji upecu-dikysmajliksmajlik

autor: Pralinka z Ostravy (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.01.2010 10:59:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Velká vychytávka...Jako kuchařka jsem zvyklá řídit se většinou recepty a dodržovat normy,ale tenhle způsob je báječně rychlý a pohodlný-to se hned jinak kuchtí.Kéžby to takhle mohlo fungovat i v zamněstnínísmajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.01.2010 11:54:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jdu to vyzkoušet,jak dopadne?Uvidímesmajlik

autor: Markéta (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.11.2009 20:04:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

obalila jsem ovoce a vubec mi nekleslo, ani jsem to nemusela tou moukou obalovat....tak uvidime jake to bude za necelou hodku...smajlikPS- moje prvni bublanina a i prvni pečení smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.10.2009 17:02:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj,tak ted jsem dala bublanini do troubysmajlikJsem zvědavá jaká budesmajlik

autor: z. (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.07.2009 01:37:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

upekla jsem s tresnemi s pulkou cukru. s moukou jsem improvizovala nemaje polohrubou, ale i tak kolac je vyborny adeticky maji fousky od tresnismajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2009 14:36:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ahojda, tak jsem včera upekla dle receptu, jednu s jahodama a jednu s třešínkama,je tedy dobrá, ale strašně moc sladká, příště rozhodně uberu cukrsmajlik jinak ale díky za receptík, jdu zkoušet dalšísmajlik

autor: jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2009 12:01:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

recept je moc dobry a do testa jsem pridala obycejne maslo a vysledek je perfektni smajliksmajliksmajlik vsem doporucuji cukr jsem dala jen jeden hrnicek a sladke akorat ale jinak recept na jednickusmajlik

autor: jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2009 12:00:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

recept je moc dobry a do testa jsem pridala obycejne maslo a vysledek je perfektni smajliksmajliksmajlik vsem doporucuji cukr jsem dala jen jeden hrnicek a sladke akorat ale jinak recept na jednickusmajlik

autor: Jiři (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.06.2009 20:31:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dobrý receptsmajlik ,ale příště tam dám méně cukru.
Kokos mam vyzkoušený a je lepší než mouka.

autor: macek 2
vloženo: 21.06.2009 18:11:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlikděkuji za tip naprosto úžasný půl plechu už je fučsmajliksmajlik

autor: macek 2
vloženo: 21.06.2009 16:24:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také mě zaujal tento recep tak ho jdu hned vyzkoušet smajlikprávě jsem přinesla košík třešní tak snad se mi také povede a vyzkouším ten kokos na obalení to neznamsmajliksmajlik už se mi zbíhaj slinysmajliksmajlik

autor: Lu (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.06.2009 11:51:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zaujala mně nejvíce ze všech - tudíš až přítel doveze třešně - jdu péct !!! :o) Kuji za typ smajlik

autor: Silvie (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.06.2009 17:09:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za dobrý recept opravdu je to skvělá bublanina dětem moooc chutnala a já ji doporučím dalším kámoškám.Jahody jsem obalila v kokosu a nepropadly dole tak ještě jednou dík a pokračuj Te dále v dobrých receptech.smajlik smajlik

autor: Paprika
vloženo: 12.06.2009 23:54:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ale já ho obalila v mouce (polohrubé), ale stejně šlo na dno. Příště zkusím ten kokos a hlavně něco bez peceksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 12.06.2009 09:47:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak píše Špagetka, já také obaluju hladkou moukou a nikdy mi ovoce nekleslo ke dnu, bylo tak ve 3/4 těsta(od zdola). Vyzkouším ovšem ten kokos, to neznám, tak to ráda poznámsmajlik

autor: Merylas
vloženo: 12.06.2009 09:34:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Špagetko, tak v kokosu mě to ještě nenapadlosmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 12.06.2009 09:10:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Papričko, já obaluju veškeré ovoce do moučníků - a zvlášť do bublanin v trošce kokosu. Dá se obalit i v hladké mouce nebo ve strouhance - přiměřeně, ale nám víc smajlik chutná ten kokos. A ovoce zůstane zhruba v první třetině moučníku, neklesne až na dno smajliksmajlik

autor: Paprika
vloženo: 12.06.2009 08:34:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekla jsem dle tohoto receptu, protože mi bylo sympatické měření surovin na hrnky. Bublanina byla moc dobrá, ale všechno ovoce mám na dněsmajlik, takže je dole dost mokrá a povrch je suchý. Kluci si pošmákli, jen jim vadily pecky v třešních - vypeckovávačku nemám a ručně ... no nejsem blázen. Zítra budu péct ovocné koláče s želatinou, tak asi použiju tohle těsto, protože je opravdu výborné. Bodíkuju smajlik

autor: nikolka (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.06.2009 12:26:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypada dobre idem ho skusit smajlik

autor: Gabča (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.06.2009 14:15:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Čauky,přečetla jsem si recept a jelikož je to rychlovka a tu právě potřebuji,jdu na to.5

autor: mardosa
vloženo: 05.06.2009 10:29:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem ji právě upekla je fakt dobrá.smajliksmajlik
Rychlá,byla opravdu hned,to bylo delší to vypeckování třešní.smajliksmajlik.Přikládám fotečku s mým výtvorem a dávám plusíka.smajliksmajliksmajlik

autor: zuzi (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.06.2009 19:34:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikluxusní záležitost

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.02.2009 13:35:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla a je opravdu výborná a hlavně rychlásmajlik Dala jsem tam banány a broskve mňamsmajlik

autor: bubik (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.02.2009 12:14:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

MŃAMsmajlik

autor: Bzucka
vloženo: 08.02.2009 16:52:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky.
Skvělá bublanina! Jednoduchá, rychlá a dobrá. Nejvíce mi chutná s meruňkami. Neměla jsem hr. mouku, tak jsem ovoce obalila v polohrubé - žádný rozdíl smajlik Díky.

autor: Olina (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.01.2009 15:52:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak a jdu ji vyzkoušetsmajlik

autor: monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.01.2009 14:27:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikvyzkouším


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

cuketová buchta hrníčková top recepty bublanina bublanina s třešněmi levná bublanina třešňová bublanina hrnková litá bublanina bublaniny rychlá dobrá bublanina rychlá bublanina s merunkami bublanina třešňová bublanina hrnková třešňová bublanina angreštová bublanina babicova bublanina domácí bublanina dobrá bublanina výborná švestková bublanina bublanina lahodná recept hrneckova bublanina recepty bublanina výborná třešňová bublanina třešnová bublanina recept recept bublanina nejlepší bublanina hrnková bublanina výborná bublanina bublanina z třešní bublanina recepty recepty na bublaninu třešňová bublanina hrníčková nejlepší třešnová bublanina třešně recepty meruňková bublanina bublanina recept bublanina s merunkami recepty-bublanina višnová bublanina nejlepší piškotová bublanina piškotová jahodová bublanina piškotová bublanina s třešněmi bublanina s tresnemi recept recept na bublaninu




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty