Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šunkový perkelt

Jídla z jednoho pekáčku jsou prostě vděčná. A zrovna na tento masovo-šunkový perkelt můžete využít úrody rajčat a paprik z vaší zahrádky. A tak, s přílohou v podobě čerstvého chleba, vytvoříte skvělý letní oběd nebo večeři.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 180 min

190 min (10 min příprava + 180 min tepelná úprava)

29. 6. 2023 22:13

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 819 kJ / 674 kcal
Bílkoviny57,73 g
Tuky33,60 g
Vláknina14,59 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 4,42 g
Sůl10,80 g
Sacharidy30,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Prakticky se jedná o jídlo "Strč do trouby a vyndej na stůl". Pokud přidáte více rajských a paprik nemusíte perkelt zahušťovat jíškou. Jedná se o bezkonkurenční občerstvující chuť danou komplexem surovin. No prostě perkelt.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 8. 2023 10:56

jeremenkova: ne, nedělají, nebojte. Jen se stalo to, že Eja napsala o moment dříve, než jsem na to přesunutí komentářů šla já sama ;-)
Pod recepty prosím o komentáře pouze k samotnému receptu. Jeho vylepšení, nějaký použitelný trik při vaření atd. Ostatní komentáře, netýkající se receptu, sem nepatří.

jeremenkova

1. 8. 2023 09:20

Eja57: Iv, smaž nebo odkloň. Takže moderátorka bude dělat, co chcete VY? A žádný nick jsem nezměnila, registrovala jsem se, až když tady začly být takové hloupé názory. Do té doby jsem ty recepty ráda četla a brala si z nich inspiraci.:-)

Chlebajez Chlebajez

28. 7. 2023 15:09

cathleen (moderátorka): ano až opět uvarim

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 7. 2023 08:30

Chlebajez: mohu ještě jednou poprosit o přidání fotografie hotového jídla? Pouze suroviny, před tepelnou úpravou, být na hlavním fotu nemohou ;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

25. 7. 2023 15:53

Diskuze mimo recept přesunuta, můžete pokračovat tady:
www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=5237

Eja57 Eja57

22. 7. 2023 10:16

Je fajn ctít názvy pokrmů. Nejvíc puritanska verze perkeltu je maso, cibule a mleta paprika. Lze přidat rajčata a papriku. Perkelt se nezahustuje a nepatří do něj smetana. A je to rychlé jídlo, maso kuřecí, vepřové, i ryby.
Tohle nemá s perkeltem společného vůbec nic, tohle je směs dušená v troubě.

Ivana Ch

30. 6. 2023 11:33

:-D<3:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 6. 2023 11:15

:-)<3:yes::yes: líbí se mi :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, maso hovězí, salám šunkový, špek uzený, rajče, paprika, rajče naložené, cibule, paprika, pepř, kmín drcený, tymián, sůl, jíška tmavá instantní, voda

TopRecepty.cz

Šunkový perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE7WO