Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová paštika

Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme, dochutíme česnekem a muškátovým oříškem, naplníme do sklenic a sterilujeme.

Hodnocení receptu je 4,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 150 min

180 min (30 min příprava + 150 min tepelná úprava)

24. 10. 2023 19:57

Suroviny pro 13 porcí

13 porcí

10-14 skleniček

Nutriční hodnoty

Energie28 885 kJ / 6 904 kcal
Bílkoviny341,66 g
Tuky609,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 2,41 g
Sodík 1,40 g
Sůl2,54 g
Sacharidy13,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od kamarádky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 10. 2023 20:39

Jajajajaapaja: toto mi nestačí já bych brala kdyby jsi vysvětlila proč né,ale jen údiv je málo:-K:-K

mika59 mika59

25. 10. 2023 20:24

Jajajajaapaja: Co je na to divného?:-O Já je zrovna konfitovala v sádle a všichni byli nadšení :-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 10. 2023 20:18

Jajajajaapaja: a proč né???:-D

Jajajajaapaja

25. 10. 2023 20:16

Kuřecí játra, to jako fakt?:-O

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 10. 2023 09:11

:-)<3:yes::yes: recept se mi moc líbí, paštiky dělávám hodně i jako jedlé dárky , bude zase jiná :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bok vepřový bez kosti, játra kuřecí, česnek, sůl, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Vepřová paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYZGN