Vepřová paštika
Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme, dochutíme česnekem a muškátovým oříškem, naplníme do sklenic a sterilujeme.
Suroviny pro 13 porcí
13 porcí
10-14 skleniček
Nutriční hodnoty
Energie | 28 885 kJ / 6 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,66 g |
Tuky | 609,08 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 2,41 g |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 2,54 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2023 20:39
Jajajajaapaja: toto mi nestačí já bych brala kdyby jsi vysvětlila proč né,ale jen údiv je málo
25. 10. 2023 20:24
Jajajajaapaja: Co je na to divného? Já je zrovna konfitovala v sádle a všichni byli nadšení
25. 10. 2023 20:18
Jajajajaapaja: a proč né???
25. 10. 2023 20:16
Kuřecí játra, to jako fakt?
25. 10. 2023 09:11
recept se mi moc líbí, paštiky dělávám hodně i jako jedlé dárky , bude zase jiná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 minutami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 13 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 51 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 55 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 3 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 10 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 14 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Suroviny: bok vepřový bez kosti, játra kuřecí, česnek, sůl, ořech muškátový
Vepřová paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZGN
5 názorů