Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachna v pomalém hrnci

Žádná sváteční příležitost se nesmí obejít bez výborného jídla. A co třeba taková kachna? Připravte ji v pomalém hrnci a její maso zaručeně zůstane šťavnaté a bude se rozpadat. Nesmí chybět dva druhy zelí a knedlíky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 255 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 240 min

255 min (15 min příprava + 240 min tepelná úprava)

23. 12. 2023 21:57

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tepelná úprava cca 4 hod pro kachnu cca 2,5 kg, podle velikosti kachny je potřeba upravit. K době přípravy je potřeba počítat s časem úpravy po upečení-cca 15 minut.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kachna, jablko, pomeranče, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Kachna v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkmp2