Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavé dalamánkové bagety

Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu tmavší barvu a je nepatrně poznat i na chuti. Bagety jsou kypré, voňavé a moc dobré.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 235 min Doba přípravy: 210 min Doba tepelné úpravy: 25 min

235 min (210 min příprava + 25 min tepelná úprava)

26. 12. 2023 12:58

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Nutriční hodnoty

Energie12 085 kJ / 2 888 kcal
Bílkoviny63,55 g
Tuky63,59 g
Vláknina37,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy496,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

1. 1. 2024 10:52

Marie Svarcova: pokud vyzkoušíš, ať se povedou! :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

1. 1. 2024 10:32

:-)<3:yes::yes: vypadají úžasně, také ukládám a určitě udělám , díky za recept :-K

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 12. 2023 21:00

Ivi, vypadají moc dobře. :yes: Prozatím recept ukládám a určitě dojde na vyzkoušení. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: melta, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, melta, olej, sůl, kmín drcený, brambory, mouka celozrnná žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Tmavé dalamánkové bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkQx6