Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské brambory

Zapečené provensálské brambory s cuketou podáváme jako lehké bezmasé jídlo. Provensálské koření je nejznámější francouzská bylinková směs s levandulí a spoustou dalších ingrediencí. Každý, kdo používá ve své kuchyni provensálské koření, je opravdovým gurmánem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

31. 1. 2024 14:42

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 020 kJ / 961 kcal
Bílkoviny42,00 g
Tuky51,06 g
Vláknina12,44 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 434 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy77,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 1. 2024 17:06

:-)<3:yes::yes: jednoduše dobře zapečeno :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: brambory, sůl, pepř mletý, máslo, česnek, koření provensálské, cuketa, rajče, smetana, vejce, parmazán

TopRecepty.cz

Provensálské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0wR