Hovězí žebra v medové marinádě PH
Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté. Dlouhé čekání na výsledek se opravdu vyplatí. Pokrm bude luxusní a určitě sklidíte oprávněnou chválu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 838 kJ / 2 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
Tuky | 151,70 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
varimebeztuku.blogspot.com/2024/03/hovezi-zebra-v-medove-marinade-ph.html
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 10:26
S troubou to zvládnete, ale spotřeba elektřiny bude o dost vyšší. Proto vaříme v pomalém hrnci.
26. 3. 2024 11:57
to musí být dokonalá chuť! Nemám PH, ale věřím, že to zvládnu i s troubou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 4 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 8 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 21 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 41 minutami
Banánové lívance
Estermik uvařil před 41 minutami
Buchta Fešák
Fitulka uvařil před 46 minutami
Maková náplň
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
AndreaAbb uvařila před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
Rudischova uvařil před 1 hodinou
Vepřové na rajčatech s rýží
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Domácí Bounty
Petra Dvor. uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Další recepty
Suroviny: žebro hovězí, med, česnek, zázvor čerstvý, kmín mletý, koriandr, omáčka sojová, omáčka rybí, sůl
Hovězí žebra v medové marinádě PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rg8B
2 názory