Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné majonézové raženky

Raženky nebo kaiserky jsou upečené ze světlého těsta, zadělaného s trochou majonézy. Majonézové těsto je opravdu jemné, až jakoby hedvábné, a velmi variabilní. Raženky jsou peřinkově měkké, a stejné vydrží minimálně i druhý den po upečení.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 125 min Doba tepelné úpravy: 15 min

140 min (125 min příprava + 15 min tepelná úprava)

10. 4. 2024 08:31

Suroviny pro 16 kusů

16 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 653 kJ / 2 307 kcal
Bílkoviny60,45 g
Tuky61,13 g
Vláknina16,04 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 6,81 g
Sůl17,00 g
Sacharidy370,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

11. 4. 2024 08:12

janatka: moc pěkné fotky, děkuji! :-K

cathleen cathleen

11. 4. 2024 08:07

Marie Svarcova, Moanka: děkuju :-K housky jsou opravdu jemné a moc dobré - však zkuste!:-8

Moanka Moanka

11. 4. 2024 06:20

Pěkné houstičky… :yes:

janatka janatka

10. 4. 2024 17:42

Nadýchané, křupavé, jemné. Pracuje se nádherně s těstem. Jen jsem dala špaldovou celozrnnou a hladkou.:-):yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 4. 2024 09:45

:-)<3:yes::yes: Opět moc pěkný recept, mám ráda majonézu do těst. Foto krásné.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, voda, majonéza, olej, cukr, sůl, droždí čerstvé, vejce

TopRecepty.cz

Jemné majonézové raženky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2yOj