Škvarkovník
Chléb je lehounký a voňavý. Pokud se potřebujete svým chlebem "vytáhnout", tento úžasně voňavý bochníček s kousky škvarků ve střídě vděčně uvítají téměř všichni. Zcela čerstvý se dá jíst i suchý, popř. ho podat s trochou jednoduché pomazánky nebo sýrem.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 151 kJ / 2 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,20 g |
Tuky | 90,06 g |
Vláknina | 21,24 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 367 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 380,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 4. 2024 17:31
12. 4. 2024 16:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 3 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 4 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 4 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 5 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 7 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Suroviny: voda, cukr, kmín celý, sůl, škvarky, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí čerstvé, kvas žitný,
Škvarkovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w4Yj
2 názory