Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na víně a rozmarýnu

Játra dělí strávníky na dva tábory. Pokud patříte k těm, kteří je mají rádi, můžete se ji připravit podle tohoto receptu. Orestovaná játra doplní voňavý rozmarýn a k dokonalé chuti jim pomůže povaření na víně.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

3. 5. 2024 14:40

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 597 kJ / 1 577 kcal
Bílkoviny90,77 g
Tuky109,95 g
Vláknina7,44 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,98 g
Sůl4,90 g
Sacharidy31,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 5. 2024 07:50

:-)<3:yes::yes: Je to dobrota :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, sůl, pepř mletý, slanina, cibule, česnek, rozmarýn, protlak, víno červené, vývar drůbeží

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na víně a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rgA8