Pravé italské tiramisu
Recept ještě nebyl hodnocenDostali jste chuť na Itálii, nebo jste příznivcem nepečených dezertů? Vyzkoušejte pravé italské domácí tiramisu. Moučník, který je vláčný, jemný, elegantní a jeho recept…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 827 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,67 g |
– cukry | 56,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dostali jste chuť na Itálii, nebo jste příznivcem nepečených dezertů? Vyzkoušejte pravé italské domácí tiramisu. Moučník, který je vláčný, jemný, elegantní a jeho recept…
Italské tiramisu není třeba blíže představovat. Ne každý je příznivcem dezertu z čerstvých vajec, proto se s vámi podělíme o variantu, do které vajíčka přidávat nemusíte…
Tradiční italský dezert si rychle našel své příznivce po celém světě. Určitě máte v záloze nějaký český recept se zakysanou smetanou nebo pomazánkovým máslem. Dnes ho…
Lehký nadýchaný piškot je pokrytý vrstvou skvělého krému z pudinku a zakysané smetany. Uvnitř krému se pak skrývají piškoty máčené v likérem ochucené kávě a dodávají tak…
Všechny sypké ingredience smícháme v míse. Přidáme vejce, máslo, podmáslí, amaretto a řádně promícháme. Do vymazané a vysypané formy nalijeme půl těsta. Do druhé půlky…
Do mísy si dáme vejce, jogutr, oba cukry, citronovou šťávu, perníkové koření a promícháme. Postupně přidáváme jablka, mrkev, Amaretto, olej, vlašské ořechy, mouku,…
Rychlý, jednoduchý, nepečený dezert, to je tiramisu. Nadýchaný krém z mascarpone a žloutků, ovoněný italským likérem, prokládaný vrstvami piškotů máčených v kávě.…
1. Vyšlehat pevný sníh. 2. Vyšlehat smetanu s vanilkovým cukrem. 3. Vyšlehat žloutky s moučkovým cukrem do pěny, k tomu ručně (už ne šlehačem) vmíchat nejprve…
Chcete připravit luxusní zákusek, se kterým nebude moc práce? Vyzkoušejte řezy ze dvou plátů těsta se smetanovou náplní. Doplněné jsou dětskými piškoty máčenými v…
Základ tohoto dortu tvoří sušenky, které jsou pokapány kávou s likérovou příchutí. Na ně pak naneseme z pudinku uvařený krém, který jsme netradičně dosladili instatním…
Čokoláda, mascarpone, amaretto a káva. To jsou čtyři základy, na kterých stojí recept na tento slavnostní dort. Čokoládový piškot s tóny kávy a amaretta, který se skvěle…
Čokoláda, mascarpone, amaretto a káva. To jsou čtyři základy, na kterých stojí recept na tento slavnostní dort. Čokoládový piškot s tóny kávy a amaretta, který se skvěle…
Do hrnce dáme vodu, cukr, nakrájenou Heru, kakao a zahříváme, až se všechno pěkně spojí-zásadně NEVAŘIT!!!Odebereme si tak 100 ml do hrnečku a necháme stranou a do…
V dortové formě upečte vanilkový korpus dle receptu. Po úplném vychladnutí rozkrojte korpus na dva silnější a jeden tenčí plát (příp. na tři silnější a jeden tenčí).…
Piškoty rozdrtíme a přidáme máslo, vytvoříme hmotu, aby po zmáčknutí držela tvar.Toto těsto vložíme na pečicí papír a vytvarujeme na pekáč.Příprava krému: tvaroh a…
V míse řádně promícháme všechny sypké ingredience. Přidáme vejce, mléko, olej, zakysanou smetanu, citronovou šťávu, Amaretto a opět řádně promícháme. Vylijeme na…
1.Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny 2.Z bílků vyšleháme sníh 3.Do žloutků přidáme mascarpone,dobře promícháme a nakonec pomalu vmícháme našlehaný sníh 4.Piškoty…
Korpus: Celá vejce ušleháme s cukrem a vodou, přidáme strouhanou citronovou kůru a špetku soli, nakonec přimícháme mouku s kypřicím práškem. Dortovou formu vymažeme…
V míse smícháme veškeré sypké suroviny. Přidáme Amaretto, vejce, olej, podmáslí, mléko a nastrouhanou čokoládu. Vše řádně promícháme na hladké těsto, do kterého přidáme…
Hledáte recept na cukroví zajímavé chuti a máte rádi mandle? Vyzkoušejte tyto mandlové brambory. Základ tvoří máslové těsto s mandlovou moukou ozvláštněno tradičním…
Žloutky utřeme nad párou s cukrem do pěny. Bílky vyšleháme do tuhého sněhu, též i šlehačku. Mascarpone vmícháme do žloutků, pak šlehačku a naposledy sníh. Formu vyložíme…
Připravím si puding dle návodu. Dávám méně tekutiny, aby byl pudink hustý. Do uvařeného a vychladlého pudinku zamíchám Amaretto a nechám puding ztuhnout v lednici. …
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny a pomalu přidáváme mouku. Korpus upečeme a potřeme krémem ze zakysané smetany dochucené likérem, cukrem a citronovou šťávou. Navrch…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Holka u plotny radí: Jak na jablka v roztrhaném županu s povidly a oříšky? Jednoduchý postup zvládne každý
V troubě upečené bramboráky s čerstvými bylinkami jsou jednoduché, za chvíli hotové a skoro bez tuku