Jednoduchý dort pro milovníky kopretin
Recept ještě nebyl hodnocenTento recept je velice nenáročný a zvládnout by ho měli i začátečníci. Podstatu dortu totiž tvoří obyčejný piškot s vysokou vrstvou velejemné ovocné pěny ztužené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento recept je velice nenáročný a zvládnout by ho měli i začátečníci. Podstatu dortu totiž tvoří obyčejný piškot s vysokou vrstvou velejemné ovocné pěny ztužené…
Nejprve připravíme směs na pusinky: vychlazené bílky vyšleháme dotuha. Poté po částech zašleháme cukr, až je sníh krásně pevný. Opatrně do něj vařečkou zamícháme ořechy,…
Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby), a poté necháme dobře…
Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby), a poté necháme dobře…
Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s PDP, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby), a poté necháme dobře…
Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s PDP, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby), a poté necháme dobře…
Korpusy: Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby). Necháme…
Korpusy: Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby). Necháme…
Droždí promícháme s vlažnou vodu a trochou mouky. Zakryjeme utěrkou a necháme vykynout, poté smícháme se zbytkem mouky, nastrouhaným eidamem, solí a olejem. Vypracujeme…
Korpusy: Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby), a poté…
Korpusy: Žloutky utřeme s horkou vodou, přimícháváme pomalu cukr, mouku s práškem do pečiva, nakonec sníh z bílků. Pečeme cca 35 minut dorůžova (dle trouby), a poté…
Utřeme žloutky s cukrem, přidáme trošku vody a postupně přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec přimícháme sníh. Upečeme.Na krém uvaříme v mléce puding a…
Den předem z nudlového těsta vykrájíme malé hvězdičky, dáme je na utěrku uschnout. Kapra uvaříme, necháme vychladnout. Po kousíčkách vytaháme kostičky, tím se i hezky…
Odvážíme cukr a metličkou smícháme se škrobem. V robotu vyšleháme bílky do polotuha a potom při pomalejším šlehání postupně přidáváme cukr se škrobem. Jakmile je sníh…
Máslo rozpustíme a necháme trochu vychladnout. Plech 32x23 cm vyložíme papírem na pečení.Mouku se škrobem a práškem prosejeme, přimícháme nahrubo nasekané ořechy.…
Včelí úlky představují typického zástupce nepečeného cukroví. Tradičně se chystají na Vánoce, ale proč si je nedopřát i jindy během roku, když chutnají tak úžasně?…
Jakmile kuchyní zavoní perníčky, konečně začínáme cítit tu příjemnou atmosféru přicházejících Vánoc. Pečení a zdobení perníčků patří k naší tradici a především dětem tím…
Sněhové pusinky posypané cukrářským zdobením přilepíme pomocí výborného karamelového krému na linecká kolečka. Vzniknou tak krásné sněhové stromečky, které ozdobí…
Připravte si letos perníčky v předstihu aby stihly do svátečních dnů krásně změknout. Se zdobením mohou pomoci děti, alespoň jim čekání na Ježíška lépe uteče. Perníčky…
Perníčky patří neodmyslitelně k Vánocům. Udělejte si těsto několik dní dopředu, nechte ho odležet a pak s pomocí omladiny vykrajujte různé tvary, které budete po upečení…
Snad každá rodina má svůj vlastní vyzkoušený recept na perníčky, který se dědí z generace na generaci. Měkké medové perníčky mají díky různým tvarům v oblibě hlavně děti…
Vánoce bez medových perníčků by nebyly to pravé. Upečené dle tohoto receptu, budou perníčky ihned měkké a tak je můžete péct i pár dnů před Vánocemi a navíc při zdobení…
Pikantní vůně perníkového koření se snoubí se sladkou vůní medu a provoní nám bydlení během předvánočního času. Pečení a zdobení perníčků je záležitost společně…
Směs pikantního koření a medu tvoří, kromě jiného, základ perníkového těsta. Při jeho přípravě bychom také měli dbát na jeho odležení, aby se rozvinuly chutě.…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Sušené ovoce: Ideální zdravá sladkost nebo kalorická bomba? Záleží na druhu úpravy!
Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak udělat tu nejlepší zálivku na sushi rýži