Malířova pochoutka z hovězího masa
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve připravíme náplň: mleté hovězí maso dáme do misky, přimícháme salám nakrájený na proužky, papriky nakrájené na malé kostičky, hrášek, sekanou petrželku, libeček,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve připravíme náplň: mleté hovězí maso dáme do misky, přimícháme salám nakrájený na proužky, papriky nakrájené na malé kostičky, hrášek, sekanou petrželku, libeček,…
Líčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
Plátky masa důkladně rozklepu a pak je dám kraji k sobě a sklepnu je k sobě. Posolím, opepřím, potřu tence hořčicí a pokapu rozpuštěným máslem. V misce smíchám…
housku namočíme do mléka a necháme vsáknout. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Petrželku nasekáme. Všechny suroviny na koule smícháme dohromady a vytvoříme těsto.…
Na množství ingrediencí a surovin to vypadá složitě, ale je to hned – stačí, když si vše připravíte dopředu a pak necháte v hrnci uvařit. Napřed na zahřátý olej a…
Maso s morkovou kostí dáme vařit. Po chvíli přidáme 1/2 petržele, snítku libečku, rozkrojenou mrkev, pokud máte košťál od květáku či brokolice, zadní zelený díl pórku,…
Králičí stehna naporcujeme na menší kusy, udělala jsem z jednoho 3 porce. V míse smícháme 4 Pl oleje s kořením, umícháme a potřeme s tím důkladně ze všech stran králičí…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
7 tipů, jak na ten nejlepší jahodový džem jako od babičky: Jde to i bez velké dávky cukru, stačí přidat špetku soli
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Na Matějskou jen s plnou peněženkou: Cukrová vata za 250 Kč, smažák za 185 Kč a perníkové srdce stojí 450 Kč