Hovězí polévka s knedlíčky sýrovoslaninovými
Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Energie | 3 060 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,62 g |
Tuky | 59,33 g |
Vláknina | 4,91 g |
Cholesterol | 553 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,44 g |
Sacharidy | 23,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zbylou vyvařenou zeleninu přeberu, pórek obyčejně sním, tvrdé části vyříznuté z kapustových listů dám sousedčiným slepicím a zbytek rozmixuji a vmíchám třeba do bramborové kaše či směsi na špagety. Pro naředění polévky můžeme přidat vařící vodu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2020 01:05
11. 10. 2020 20:35
11. 10. 2020 19:19
11. 10. 2020 18:52
11. 10. 2020 15:01
Jdu na wiki kouknout na pórek...hm, nic se tam o konci ani zadní části nepíše...ani nikde jinde...
11. 10. 2020 14:53
11. 10. 2020 14:50
11. 10. 2020 14:41
No, snad jen: na rozdíl od žížaly (zizala: snad promine u pórku by se dalo určit jednoznačně, kde má "konec", resp "zadní díl", že?
11. 10. 2020 14:12
Jestli tomu rozumím - tak do vývaru dáme půlku toho kousku celeru, jednu mrkev ze dvou, košťály z kapusty, květáku, kousek bílé části pórku....no a pak do pánvičky najemno druhou půlku celeru, druhou mrkev, růžičky květáku ev. brokolice, zbytek pórku...no a listy kapusty pak jak dále píšeš
Je to tak?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 1 hodinou
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: maso na polévku, petrželka kořenová, mrkev, pórek, kapusta, celer, květák, česnek, libeček, petrželka, pažitka, bujón hovězí, pepř, koření nové koření, vejce, sýr grana padano, mouka celozrnná žitná, mouka polohrubá, slanina, vegeta, máslo
Hovězí polévka s knedlíčky sýrovoslaninovými
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3OB
9 názorů