Mandlová bábovka v DP
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké) a zapneme program Koláč (pro přípravu moučníků s práškem do pečiva). Po umíchání vytáhneme metličky a necháme upéct. (Můžeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké) a zapneme program Koláč (pro přípravu moučníků s práškem do pečiva). Po umíchání vytáhneme metličky a necháme upéct. (Můžeme…
Všechny suroviny zpracujeme, vytvoříme těsto. Necháme do chvíli uležet v chladu. Na pomoučeném vále vyválíme, vykrajujeme libovolné tvary, klademe na plech vyložený…
Všechny suroviny zpracujeme, vytvoříme těsto. Necháme do chvíli uležet v chladu. Na pomoučeném vále vyválíme, vykrajujeme libovolné tvary, klademe na plech vyložený…
Vanilkové cappuccino zalijeme horkou vodou nebo mlékem, zamícháme a necháme zchladnout. Pak do něj zašleháme práškovou želatinu a necháme ji nabobtnat, trvá to cca 10 -…
Vypracujeme těsto, ze kterého vykrajujeme tvary. Ty pečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlé slepujeme čokoládovou pomazánkou, vrch zdobíme citrónovou polevou a barevným…
Prosátou mouku smícháme s cukrem,strouhanou čokoládou,přidáme vejce a pokrájenou heru. Kapučíno rozmícháme v trošce vody na kašičku a přidáme k surovinám. Vypracujeme…
Vypracujeme těsto a necháme cca 4 dny odležet. Vyválíme, vykrájíme vějiřky a necháme upéct. Plníme marmeládou ( čímkoliv ), namáčíme do čokolády a ozdobíme mandli.
EXOTIKA piškoty, džem, kandovanou pomerančovou kůru a kokos smíchat - tvořit kuličky a obalovat je v sušené mleté pomerančové kůře RUMCAO piškoty, cereální kuličky,…
EXOTIKA piškoty, džem, kandovanou pomerančovou kůru a kokos smíchat - tvořit kuličky a obalovat je v sušené mleté pomerančové kůře RUMCAO piškoty, cereální kuličky,…
V míse prošleháme vejce s cukrem. Ve smetaně rozpustéme sáček Cappuccina a přidáme jedno malé espresso, kakao a špetku skořice. Společně krátce zahřejeme. Mouku smícháme…
Bielka oddeliť od žĺtok, do bielok pridávať práškový cukor a dobre vymiešať.Potom pridávať po jednom žĺtku,ďalej mixovať.Nakoniec nasypať kávu a prášok do pečiva.Pečieme…
Uvaříme si silnou kávu, kterou si dáme vychladit a pak do ní zakápneme rum nebo Amaretto. Dál si oddělíme žloutky a bílek do dvou misek. Žloutky pak šleháme s cukrem…
Uvaříme si silnou kávu, kterou si dáme vychladit a pak do ní zakápneme rum nebo Amaretto. Dál si oddělíme žloutky a bílek do dvou misek. Žloutky pak šleháme s cukrem…
Ze všech surovin zaděláme těsto a necháme v lednici do druhého dne odpočinout.Těsto vyndáme z lednice 2 hodiny před zpracováním. Vyvalujeme placku asi 4 mm vysokou,…
Hladkou mouku, cukr, tuk, čokoládu, vejce a práškové cappuccino rozmícháme v trošce vody a vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme…
Žloutky s vanilkovými cukry a 2 lžícemi kapučína šleháme el .šlehačem nejméně 3 minuty, pak přidáme mléko, Salko, šlehačku, vanilkový puding za studena a znovu šleháme…
Hladkou mouku, cukr, tuk, čokoládu, vejce a práškové cappuccino rozmícháme v trošce vody a vypracujeme těsto, které necháme v chladu odpočinout. Vyválíme a vykrajujeme…
Těsto: Vyšleháme vejce s cukry, posejeme sypké suroviny a přidáme tekuté, vyšleháme, až vznikne hladké těsto. Dáme do vymazané a vysypané dortové formy a dáme do…
Nejdříve připravíme první vrstvu: Přivedeme k varu smetanu,odstavíme z tepla, přidáme nasekanou čokoládu a rum a vymícháme dohladka. Zatímco směs chladne, připravíme…
Bílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Máslo utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem a vejci do pěny. Předehřejeme troubu na 180C. Smícháme mouku, solamyl, prášek do pečiva, kakao a prosijeme do mísy s máslovým…
Krásně vláčný mazanec, vonící po kapučínu, upečete téměř bez práce v domácí pekárně. Připravit ho můžete i kdykoliv v průběhu roku, třeba ke snídani. Svojí sladkou chutí…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť