Pečené bramborové placky
Recept ještě nebyl hodnocenNejznámější bramborové placky jsou jistě lokše a bramboráky. Je tu ale ještě jedno jídlo, které stojí za pozornost - bramborové placky se šunkou a sýrem, které se pečou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejznámější bramborové placky jsou jistě lokše a bramboráky. Je tu ale ještě jedno jídlo, které stojí za pozornost - bramborové placky se šunkou a sýrem, které se pečou…
Francouzské slané koláče zvané "Quiche" se skvěle hodí jako rychlý oběd, večeře, nebo pohoštění na oslavu a rodinné setkání. Tenké křehké těsto plné smetanového sýru a…
Vietnamská kuchyně je skvělá díky vyváženosti chutí, použití čerstvých surovin a spousty čerstvých bylinek. Vyzkoušejte letní závitky z rýžového papíru plné lehké, svěží…
Základní rybičkovou pomazánku zná snad každý a její chuť dělí strávníky na dva tábory. Ale co taková obměna v podobě tuňáka? Svěží, jednoduchá, chutná, plná bílkovin. Na…
Máte doma přebytky chleba, který už není v kondici? Připravte z něj tradiční chleba ve vajíčku, ale tímto netradičním způsobem. Krajíce chleba namočené ve vejcích jsou…
Rychlé a snadno připravené večeře máme rádi po celodenním shonu všichni. Chutné zapečené chleby s pořádnou vrstvou sýra, zeleniny a šunky jsou jednou z variant. Uspokojí…
Luxusní pokrm, který může být za pár minut na stole. Jeho na čas nenáročnou přípravu zvládne i naprostý začátečník. Lehké a dobře stravitelné jídlo vhodné ke svátečnímu…
Kuřecí nudličky lze udělat na tisíce způsobů a nikdy nezklamou na oběd, k večeři, do salátů nebo k svačinkám. Vyzkoušejte lehce pikantní verzi s chilli a Moravankou,…
Přejete si méně špinavého nádobí, méně práce v kuchyni a více času na povídání u večeře? Připravte si vepřové maso s rýží v jednom pekáčku. Krkovičku nebo plec jsme…
Lákavě barevná směs zeleniny zdobí pečené kuře - už jen pohled na toto jídlo probouzí naše chuťové pohárky. Zeleninu před pečením orestujeme, díky tomu získá mnohem…
Hlívu, cibulku, česnek a sýr nakrájíme na malé kousky. Zbytek surovin v misce prošleháme a dochutíme. Přidáme nakrájené suroviny, promícháme a necháme asi půl hodinky…
Kvašená korejská zelenina kimči je skvělá tím, že uchovává vitaminy po dlouhou dobu a bakterie mléčného kvašení pomáhají nejen našemu zažívání. V naší zemi je tomu…
Pokud hledáte tip na snadný a rychle hotový oběd, vyzkoušejte tyto nudle s kuřecím masem, houbami, paprikou a pórkem. Sladce vonící koření pěti vůní skvěle doplňuje chuť…
Kuřecí maso ovoněné kombinací bylinek, česneku a cibule ve smetanové omáčce se hodí jako rychlá večeře nebo vydatný oběd. Pro milovníky omáček na těstoviny je to ideální…
Zeleninová polévka je hezky barevná a výživná i díky cizrně. Její uvaření není složité a zvládnou ji i začátečníci. V zeleninové polévce s cizrnou můžete různě obměňovat…
Asijské jídelny nabízejí smažené závitky s mletým masem, které získávají velkou oblibu. Pokud chcete, můžete si je připravit sami doma. Rolky se podávají teplé i studené…
Je velmi snadné si zamilovat maso krevet. Zvlášť pokud jsou připraveny v asijském stylu, výborně ochucené a velmi rychle uvařené. Když máte suroviny přichystány, je…
Plněné kornoutky z toastového chleba jsou jednoduchou, avšak nápaditou chuťovkou. Můžete použít různé druhy sýrů, zeleniny, uzenin nebo dokonce pesto. Jsou skvělou…
Jemný řízek z mletého kuřecího masa vás dostane svou šťavnatostí. Uvnitř mile překvapí šunka a roztavený sýr. V kombinaci s bramborem či bramborovou kaší a vhodným…
Talíř horkého slepičího vývaru nejen zasytí, ale dovede i léčit - pomůže nám od rýmy a nachlazení, dodá sílu a skvěle zahřeje. Aby byl vývar správně silný, je důležité…
Kuře rozdělíme na porce, osolíme, uložíme do většího pekáčku a pokladme plátky másla. Podlijeme menším množstvím vody a ze začátku můžeme pekáč přiklopit víkem, později…
V pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou pikantní klobásu a cibulku, ke konci rozetřený česnek. K tomu přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, nakonec jen prohřejeme…
Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku, propláchneme studenou vodou a dáme do větší mísy.Přidáme tuňáka i s olejem, pokrájená rajčátka na čtvrtky, cibulku na kolečka,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Už rostou! Ochutnejte netradiční houbové polévky a zkuste to s koprem... nebo s kaprem!
Orientální salát tabouleh voní petrželkou a mátou. Víte, co ještě se do něj dává?
Chutě slavných: Napoleon Bonaparte snídal kuře, bál se fazolek a miloval čerstvé mandle, kterých klidně spořádal celý talíř