Čokoládový cheesecake
Recept ještě nebyl hodnocenTento vynikající čokoládový cheesecake připravíme bez živočišných produktů. Na náplň použijeme doma vyrobený sýr z kešu oříšků a vegan jogurtu, který necháme zakysat.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Tento vynikající čokoládový cheesecake připravíme bez živočišných produktů. Na náplň použijeme doma vyrobený sýr z kešu oříšků a vegan jogurtu, který necháme zakysat.…
Vařené studené brambory postrouháme a smícháme na vále s moukou a solí v tvárné těsto.Vyválíme z něj váleček, rozkrájíme na asi 20 kousků, podle velikosti švestek.…
Do mísy prosejeme hladkou mouku se sodou, přidáme cukry, kakao a metličkou vše promícháme. Lžíci mouky odložíme stranou a smícháme se sodou. V odměrce rozmixujeme vegan…
Do mísy prosejeme hladkou mouku se sodou, přidáme cukry, kakao a metličkou vše promícháme. Lžíci mouky odložíme stranou a smícháme se sodou. V odměrce rozmixujeme vegan…
Cizrnu namočíme do vařící vody přes noc, poměr voda : cizrna je 2:1. Nevaříme! Ráno ji scedíme, přidáme petrželku a cibuli a umeleme vše mlýnkem na maso na střední…
Troubu předehřejte na 200°C. Tofu opláchněte, přebytečnou vodu vymačkejte do papírové utěrky a rozdrobte ho na co nejmenší kousky do misky. Přidejte citronovou šťávu,…
Banány oloupejte, rozkrojte na půl (ne podélně :), napíchejte do nich špejle (stačí zapíchnout je tak 2 - 3 cm) a na tácku vyloženém pečícím papírem je nechte nejméně 1…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Vaříme s nejmenšími: Zkuste skvělého mořského vlka jako v MasterChef Junior!
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jídlo v oblacích: V luxusním Concordu se podával humr i kaviár. Dnes si při běžném letu pochutnáte třeba na kuskusu nebo špagetách