Pravý pařížský dort s krájecí polevou
Recept ještě nebyl hodnocenPařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 732 kJ / 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 18,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 8,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pařížský dort je ozdobou cukráren už mnoho desetiletí a kdo ho nikdy neochutnal, neví, co je pařížský krém s nadýchaným korpusem a jemnou polevou za úžasné spojení.…
Upečte si s námi sladký poklad české kuchyně - nostalgickou hrníčkovou bábovku s olejem. Tento recept potěší všechny milovníky rychlé přípravy. V troubě ji máte za pár…
Univerzální kakaový korpus se skvěle hodí na dorty i na řezy. Jeho příprava je snadná a zvládne ji i začátečník. Připravte si něco na zub k odpolední kávě, plnit můžete…
Chcete rodině upéct něco dobrého k víkendové snídani, ale zapomněli jste koupit vajíčka? Nic se neděje, s naším receptem je nebudete potřebovat. Kefírová buchta bez…
Palačinkový dort je lahodný dezert, který spojuje oblíbené vlastnosti palačinek s klasickými prvky dortu. Základem tohoto dezertu jsou tenké vrstvy palačinek, které jsou…
Máte chuť na jednoduchou a rychlou buchtu, která udělá parádu? Prošívaná deka je díky tvarohové náplni krásná na pohled a vláčná uvnitř. S přípravou si hravě poradí…
Buchty na plech jsou velmi oblíbené a není se čemu divit. Zejména pro maminky s dětmi je to vděčný moučník, který je rychle hotový a s přípravou mohou pomoci i malí…
Brownies jsou velmi oblíbené dezerty plné čokolády a kakaa. Jsou velmi oblíbené v anglosaském světě a své příznivce si nalezly i u nás. Dají se připravit i v čistě…
Předehřejte troubu na 180 °C a formu o průměru asi 18-20 cm vymažte máslem a vysypte hrubou moukou. Dno formy vyložte pečicím papírem.Připravte těsto na korpus tak, že v…
Čeká vás rodinná oslava? Firemní večírek nebo jen setkání s milými přáteli? A chcete se blýsknout výborným moučníkem? Právě jste ho objevili. Možná se zdá na pohled…
Dobrý moučník pro posezení s rodinou či přáteli. Kvůli alkoholu ho sice nebudeme nabízet dětem, ale nahradíme-li rum čajem nebo džusem, pak si na něm i děti velmi…
Tento výborný závin s čokoládovým pudinkem zvaný "pudingoš" si rozhodně zamilujete tak, jako u nás doma. Závin připravíme bez kynutí a po upečení potřeme máslem s rumem,…
V porcelánové misce zalijeme kávu horkou vodou. Přidáme rum dle chuti.Ve větší míse vyšleháme smetanu, přidáme tvaroh, pomazánkové máslo a cukr.Piškoty máčíme v kávě s…
Brownies, pocházející z USA, je vláčný moučník plně čokoládové chuti. Oblíbený moučník je oslazen medem, banány a krásně voní vanilkou. Jeho přípravu navíc zvládnou i…
Nejprve si tukem vymažeme a moukou vysypeme dortovou formu o průměru 26 cm (nebo ji vyložíme pečícím papírem). Troubu si předehřejeme. Do mísy prosijeme mouku a kypřicí…
Nejen fanoušci čokolády zajisté ocení čokoládový dort s polevou provoněnou vaječným koňakem. Červená řepa dodává dortu lehkost a vláčnost. Její použití není vůbec poznat…
Nejprve si připravíme korpus. Rozehřejeme čokoládu s máslem ve vodní lázni. Mezitím ušleháme žloutky s krystalovým cukrem do pěny. Ke žloutkům přidáme cukr a ušleháme…
Všechny suroviny na těsto smícháme - ušleháme, až na povrchu se dělají bublinky.Pomastíme plech, posypeme moukou a těsto vylijeme na pekáč.Tvaroh, vanilkový cukr,…
Těsto: Formu na pečení vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Troubu zapneme na 180°C. Banány nastrouháme na hrubém struhadle. Mouku smícháme s práškem do pečiva a…
Hledáte skvělý moučník, který se hodí pro zvláštní a slavností chvíle? Pak jste narazili na ten pravý recept, který stojí za vyzkoušení. Nadýchané těsto, vanilkový krém…
Víkend u babičky vždy znamená nějakou dobrotu v podobě moučníku. Jednoduché buchty mohou působit příliš obyčejně, nicméně šikovné babičky mají recepty vymazlené k…
Bábovkovou formu vymažte máslem a vysypte hrubou moukou.Troubu zahřejte na 170 °C. Tvaroh důkladně smíchejte se změklým máslem a cukrem a ke směsi postupně přidávejte…
Milovníci křehkého těsta, kakaového krému a čokoládové polevy jistě dobře znají právě pařížské rohlíčky. Připravte si rohlíčky na svůj sváteční talíř cukroví a…
Do první misky dáme všechny sypké suroviny a promícháme. Do druhé misky dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a pak vmícháme do sypkých surovin.Na plech dáme pečící…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Javorový sirup objevil kdysi dávno indiánský náčelník. Dnes tuhle delikatesu miluje celý svět!
Štědrý večer se štědrákem. Ochutnejte tradiční slovenský sváteční kynutý koláč