Křepelka pečená s tymiánovou nádivkou
Recept ještě nebyl hodnocenKřepelky dobře posolíme a uvnitř naplníme směsí (nádivkou) kterou vyrobíme tak, že na kostičky nakrájený rohlík smícháme s jedním syrovým vejcem, trochou nastrouhaného…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 695 kJ / 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 6,80 g |
–– mononenasycené | 5,30 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Křepelky dobře posolíme a uvnitř naplníme směsí (nádivkou) kterou vyrobíme tak, že na kostičky nakrájený rohlík smícháme s jedním syrovým vejcem, trochou nastrouhaného…
Očištěné křepelky omyjeme, osušíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme ze všech stran na rozehřátém másle. Křepelky vyjmeme, na másle opečeme plátky oloupaných a…
Nejprve si připravíme křepelky. Očistíme je od případných zbytků peří. Pak ostrým nožem nařízneme podél prsní kosti, obrátíme na hřbet a rukou je přitlačíme, ony se…
Křepelky očistíme, opláchneme a lehce posolíme. Rohlíky pokrájíme na kostičky (čerstvé necháme na pánvi trochu opéct), dáme do mísy a zalijeme smetanou tak, aby se…
Křepelky jsem očistil a naporcoval. Na prsou jsem je rozřízl, stehna a křidýlka oddělil. Vše jsem opláchl, osolil a opepřil. Na dvou lžících másla jsem uškvařil na…
Čerstvé křepelky částečně vykostíme – vyjmeme hrudní koš, páteř a kyčelní kosti, křidélka a stehýnka ponecháme, pak je i vyjmuté skelety máčíme nejméně 12 hodin (nejlépe…
Čerstvé křepelky částečně vykostíme – vyjmeme hrudní koš, páteř a kyčelní kosti, křidélka a stehýnka ponecháme, pak je i vyjmuté skelety máčíme nejméně 12 hodin (nejlépe…
Křepelky očistíme, stáhneme z kůže. Prsíčka vyřízneme a prošpikujeme slaninou. Nastrouháme na ně trošku muškátového oříšku, posypeme mletými pepři a solí. Necháme…
Křepelky omyjeme a posypeme kořením Divočina. Na dno pekáče poklademe plátky másla nebo Hery a na ně vyskládáme křepelky. Na každou můžeme položit ještě další kousek…
Krepelku rozrizneme na hrbetni strane a pote dlani roztlacime ( aby byla placata a lepe se propekla) nasolime, opeprime a posypeme nadrobno nakrajenym rozmarynem.…
Křepelky očistíme pokud to jde (já musela stáhnout kůži), naporcujeme, osolíme a opepříme. Cibuli, mrkev a česnek nakrájíme na kolečka, řapíkatý celer zbavíme vláken a…
Křepelky dobře propláchneme a zbavíme případných zbytků peří. Vydatně je osolíme jak na povrchu tak uvnitř. Křepelky převážeme provázkem tak, že stehýnka na jejich…
Křepelky umyjeme, osušíme a osolíme- i zevnitř. Náplň: Půl rohlíku nakrájíme na kostičky, zakápneme mlékem a dáme je do misky. Slaninu nakrájíme na kostičky a…
Očistíme cibuľu a nakrájame ju nadrobno. Koriander a petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno. Strúčiky cesnaku očistíme, rozkrojíme a vyberieme tú…
Hrozny omyjeme a rozpůlíme, vybereme jadérka a rozdělíme na polovinu. Jednu polovinu odložíme bokem a druhou si dáme do misky a zalijeme koňakem. Necháme marinovat. …
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Princ William musí posilovat nervy. Vejce a toust ráno, vydatné mac ´n´ cheese nebo oblíbený čokoládový dort jsou to pravé
Připravte si domácí kandované ovoce sladké jako med. Při vánočním pečení ho oceníte!
Jedlíkova cesta kolem světa: V Thajsku je jasmínová rýže jen pro boháče