Křepelky, pečená prsíčka
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 163 kJ / 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,94 g |
Tuky | 107,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 1,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept je z knihy " Jedlá z diviny " od Marie Hájkové, je mírně upraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2021 13:13
12. 10. 2021 12:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 1 hodinou
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
Další recepty
Suroviny: křepelky, máslo, olej, pepř mletý, pepř bílý mletý, mouka hladká, špek uzený, vývar hovězí
Křepelky, pečená prsíčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BlRJ
2 názory