Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polévka z kuřecích hřbetů

Polévka z kuřecích hřbetů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí hřbety omyjeme a vložíme do hrnce s 1,5 l studené vody. Přidáme koření (můžeme dát do čajového vajíčka), cibuli, česnek, mírně osolíme a přivedeme k varu.…

Kuře na másle a česneku

Kuře na másle a česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kdo by neodolal pečenému kuřecímu stehnu? Šťavnaté maso, které se rozpadá a krásně voní po česneku a libečku, doplní rýže jako příloha. Oběd, který opravdu zasytí a je…

Anna Kocikova

50 min

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hlívu nakrájíme na nudličky a osmažíme ji dohněda na másle. Zasypeme moukou, prosmažíme a zalijeme vývarem. Uvedeme k varu a vaříme doměkka (resp. na skus). Přidáme…

Polévka z libečku  s  kroupami

Polévka z libečku s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do hrnce vložíme oprané kroupy, kuřecí skelet, libeček, pórek a na půlkolečka nakrájenou mrkev. Osolíme, zalijeme studenou vodou, vmícháme mletou pariku a dáme vařit asi…

ivulinka

85 min

Krůtí roláda

Krůtí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Omyté, osušené na plát rozříznuté maso naklepeme přes potravinovou folii nebo sáček od středu do stran. Osolíme, mírně opepříme a natřeme rybízovou marmeládou.Na…

Anna Kocikova

40 min

Šťavnatá sekaná

Šťavnatá sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Všechny ingredience zpracujeme dobře rukama (na hnětač se to lepí a ruce jsou ruce). Necháme trochu odpočinout a propracujeme ještě jednou.Přendáme do olejem vymazané…

janky3

120 min

Zapečená tarhoňa

Zapečená tarhoňa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dáme vařit tarhoňu v mírně osolené vodě. Na oleji do skolovata orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou, gothajík a zarestujeme. …

Hovězí vývar s morkovou kostí

Hovězí vývar s morkovou kostí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vývar - zlatavý, nezkalený, silný, voňavý po zelenině - to je hovězí vývar připravený podle našeho receptu. Věnujte mu místo na sporáku alespoň na čtyři hodinky. Odmění…

RubyRom

255 min

1 2 3 4 5 6 48

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli