Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Luncheon meat konzerva - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 318 kJ / 315 kcal
Bílkoviny13,00 g
– z toho živočišné bílkoviny13,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky27,00 g
– nasycené18,00 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené6,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy5,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pomazánka na ďábelské toasty

Pomazánka na ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Papriky očistíme, vyjmeme semena, rajčata spaříme a oloupeme. Pak na masovém strojku umeleme papriky, rajčata, česnek i konzervu lančmítu. Doplníme ml. paprikou, kari a…

Oběd z nouze 2 v 1

Oběd z nouze 2 v 1

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

1. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku, po chvíli přidáme nadrobno nakrájený česnek a na malé kostičky nakrájený luncheon meat. Osmahneme, přidáme koření (sůl…

Rytířské tajemství

Rytířské tajemství

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Luncheon Meat nakrájíme na slabé plátky. Sýr nastrouháme, promícháme s rozšlehaným vejcem a vzniklou hmotou pomažeme plátky luncheon Meatu po jedné straně. Ná…

Lunchmeatové tajemství

Lunchmeatové tajemství

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Konzervy otvoríme z oboch strán a vytlačíme celé na dosku. Z oboch vyrežeme v strede otvor. Vydlabanú časť popučíme vidličkou, pridáme vajce, na malé kocôčky narezaný…

Kyklopovo oko

Kyklopovo oko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lunchmeat nakrájíme na 3-4 kolečka a pomocí kulatého vykrajovátka na cukroví v každém vykrojíme otvor.Lunchmeat z jedné strany opečeme, otočíme a do otvorů nasázíme…

Vepřová roláda co dům dal

Vepřová roláda co dům dal

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Celou kýtu rozřežeme na jeden velký plát, z obou stran naklepeme, osolíme, potřeme čertovskou omáčkou, poklademe salámem Vysočina a na kolečka nakrájenými párky.…

TheDzanicka

30 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více