Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso pečené - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie491 kJ / 117 kcal
Bílkoviny19,90 g
– z toho živočišné bílkoviny19,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené2,10 g
–– mononenasycené1,83 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Masová paštika

Masová paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Paštika je nejen svačinovou klasikou, můžete ji využít jako skvělý předkrm. Obsahuje krom jater i pečené maso, a navíc je celá zabalená ve špeku a slanině. V kombinaci s…

Jenda1

110 min

Falešná "znojemská" omáčka

Falešná "znojemská" omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud vám od oběda zbyde maso, ideální volbou je použít ho pro přípravu omáčky. Znojemská je snadná a chutná omáčka, jejíž hlavní ingrediencí je kyselá okurka, která jí…

mika59

40 min

Pomazánka z pečeného masa

Pomazánka z pečeného masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Studené pečené maso pokrájíme na větší kousky. Zeleninu scedíme, nálev uchováme. Na masovém mlýnku vše jemně pomeleme, pokud budeme mazat na jednohubky, hrubě mleté se…

Švédská pytt i panna

Švédská pytt i panna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut. Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje. Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně…

Rychlá gulášovka ze zbytku masa

Rychlá gulášovka ze zbytku masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené pečené maso a chvilku restujeme, pak přidáme mletou papriku, koření, česnek, zalijeme vývarem .Na pánvi uděláme…

RubyRom

35 min

Trhané krůtí rizoto

Trhané krůtí rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nejdříve uvaříme rýži. Krůtí maso natrháme.Nejlépe na wok pánvi na másle orestujeme mraženou zeleninu, přidáme na kousky natrhané maso, podlijeme vývarem a dusíme cca 7…

Italské ravioli

Italské ravioli

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mouky dáme 1 vejce a špetku soli a s vlažnou vodou vypracujeme měkké nudlové těsto. Tence vyválíme a nakrájíme na malé čtverce.Ty potřeme bílkem a na polovinu klademe…

Vypečené ondráše

Vypečené ondráše

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zbylé upečené maso nakrájíme na tenké plátky. Oloupané brambory na jemno nastrouháme, vymačkáme a slijeme z nich vodu, přidáme vajíčko a trochu mléka, opatrně …

Kurnik

Kurnik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vytáhnu vál. Ještě z našeho prvního kredence. Váleček na nudle, zdaleka ne první, tenhle už paničce nepučuju.Na pomoučněném valu rozdělím kostku těsta v poměru 2 : 1.…

Křepelčí rizoto

Křepelčí rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso z křepelky nakrájíme na menší kousky a obě kapie na malé kostičky.Rýži dobře propláchneme pod studenou tekoucí vodou a restujeme na másle, aby se všechna zrna…

Brambory dušené ve výpeku

Brambory dušené ve výpeku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Výpek, který nám zbyl, ohřejeme a přecedíme. Podle potřeby zředíme vývarem, případně vodou. Měl by mít silnou, výraznou chuť.Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na…

Pitipanna (vraž do pánve)

Pitipanna (vraž do pánve)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Zapni troubu na cca 175 °C - musí se předehřát.Brambory, cibuli a maso nakrájej na kostičky (1 cm) a promíchej s olejem nebo rozehřátým tukem z pečení, opatrně osol (…

jinkak

60 min

Plnene zemle na spenatu

Plnene zemle na spenatu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z masla a mouky si udelame jisku ,zredime mlekem a povarime.Do husteho besamelu vlozime spenat,osolime a podusime.Zemle rozkrojime na pric,vydlabeme stridku a naplnime…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více