Skořicový jablkovník bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenPromícháme mouku s cukrem, práškem do pečiva, sodou, skořicí a xanthanem. Přidáme olej, citronovou šťávu a kůru a vodu a šlehačem vyšleháme. Na závěr lehce vmícháme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Promícháme mouku s cukrem, práškem do pečiva, sodou, skořicí a xanthanem. Přidáme olej, citronovou šťávu a kůru a vodu a šlehačem vyšleháme. Na závěr lehce vmícháme…
Sypké suroviny odměříme do mísy a promícháme. Přidáme všechny tekutiny a zaděláme kynuté těsto. Těstem naplníme formu na muffiny nebo mini biskupské chlebíčky, plníme…
Do mísy dáme bezlepkovou mouku, přidáme sůl, olej, vejce a dobře promícháme. Po troškách vléváme mléko a zašleháváme. Těsto na palačinky by mělo být lité - řídké. Dle…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme libovolné tvary. U části z…
Smícháme všechny suroviny.Připravíme formičky - vymastíme olejem a vysypeme moukou.Pečeme ve formičkách na 175 stupňů asi 10 minut.
Vejce s cukrem důkladně vyšleháme do husté pěny, přidáme olej, Monte a mléko, následně vychladlý a slitý kokos.Prošleháme. Nakonec důkladně zašleháme mouku, smíchanou s…
Jablka i se slupkou nastrouháme na hrubším struhadle a zakápneme je citronovou šťávou. Všechny pevné suroviny včetně poloviny ořechů odměříme do hlubší mísy a promícháme…
Všechny sypké suroviny promícháme v hlubší misce. Přidáme olej a po částech přiléváme vodu, až než vznikne tužší kompaktní těsto. Ochutnáme ho a podle vlastní chuti…
Vejce utřeme s cukrem a máslem. Pak vmícháme mouky a necháme chvíli odležet. Rozinky omyjeme a osušíme, kandované ovoce nakrájíme na menší kousky, ořechy nasekáme…
Ze všech surovin vypracujeme na vále hladké nelepivé těsto a rozválíme jej na tloušťku 3-4 mm. Vykrajujeme libovolné tvary, které přenášíme na plech vyložený pečicím…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu. Z těsta odebereme malý kousek, do kterého zabalíme celou mandli. Vyválíme…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Pracujeme rychle, aby se nezačalo lepit. Necháme přibližně 3 hodiny odležet v lednici. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v chladu. Poté vyválíme na tloušťku cca 3 mm a vykrájíme malé hvězdičky. Pečeme při…
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto. Pomerančovou šťávu raději přidáváme po částech, abychom těsto neutopili. Necháme přibližně 3 hodiny odležet v chladu. Poté…
Ze všech surovin vypracujeme hladké nelepivé těsto. Zabalíme ho do potravinové fólie a necháme hodinu odpočinout v chladu. Poté vyválíme plát silný asi 4 mm a vykrájíme…
Těsto: Ze všech surovin umícháme těsto a necháme vykynout. Těsto vyválíme na plech, propícháme trochu vidličkou a potřeme olejem. Brambory oloupeme a nakrájíme na…
Celá vejce rozmícháme s cukrem a Herou. Přidáme všechny sypké suroviny včetně guaru a umícháme těsto. Na závěr přilijeme sojové mléko na zjemnění. Podle potřeby můžeme…
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh.Žloutky s cukrem a vanilkou ušleháme do pěny. Zašleháme rum, citronovou šťávu a vodu.Všechny suché ingredience smícháme a…
Perníčky od našich sousedů, konkrétně z Norimberka, mají svoji dlouholetou tradici v adventním čase. Jsou plné marcipánu a kandovaného ovoce. A tyto, z našeho receptu,…
Tyto perníčky jsou na pohled úplně stejné, jako ty tradiční. Avšak v jejich těstu není vejce a základ tvoří bezlepková mouka, proto jsou vhodné pro všechny, co mají…
Jedním z nejoblíbenějších druhů cukroví na vánočním stole jsou jistě perníčky. Do základu těsta patří med, koření a mouka, kterou v tomto případě zaměníme za její…
Vyzkoušejte dokonalou kombinaci svěžích jablek a lahodného těsta s našimi jablečnými donuty z trouby! Jsou zde použity bezlepkové ingredience, aby si je mohl vychutnat…
Chcete nebo musíte omezit lepek v potravě a přesto chcete mlsat? Velikonoční bábovku připravíte coby dup a budete ji mít plnou dobrých věcí. Když ještě prostředek…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami