Smažené nudle se zelím s trojím masem
Recept ještě nebyl hodnocenNudle uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme a necháme na sítu okapat.Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme, zelí nakrájíme nebo nastrouháme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nudle uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme a necháme na sítu okapat.Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme, zelí nakrájíme nebo nastrouháme na…
Pokud máme krevety mražené, propláchneme je a necháme na sítu okapat. Nudle uvaříme podle návodu na obalu a scedíme. Očištěný zázvor, chilli a česnek nasekáme na…
Dáme si vařit houby, pokrájenou zeleninu, čím víc, tím lépe a vaříme doměkka. Když je vše měkké, na troše oleje, nebo sádla spěníme cibuli, přidáme asi 2 lžíce mouky a…
Toto je základní recept. Můžete improvizovat a přidávat různé ingredience dle vašeho gusta. Olej zahřejeme ve wok pánvi a přidáme cibuli a česnek. Lehce opražíme.…
23.l2. si uvaříme vývar z ryb a koření, vedle toho vývar ze zeleniny a vývar z hub. 24.l2. si uděláme z másla a hladké mouky krásnou voňavou jíšku a zalijeme ji rybím…
Nudle propláchneme vařící vodou, aby se rozlepily a pokrájíme je na menší kousky. Žampiony očistíme a nakrájíme na čtvrtiny, menší jen na půlky. Mrkev oloupeme a…
Do horké vody dáme zeleninu. Po chvíli přidáme knedlíčky a nudle, posolíme, okořeníme. Knedlíčky : Na oleji osmahneme cibuli, přidáme droždí a smažíme. Odstavíme,…
Připravte dlouhé nudle dle návodu (buďto rýžové nebo i Fettuccine, případně české Babiččiny nudle nebo Zátkovy). Smíchejte sójovou omáčku, víno a cukr v malé misce…
Do hrnce dáme vodu, masox, libeček, nudle, které vaříme do měkka, máslo, česnek lisovaný, vejce rozmícháme rovnou do polévky, podle chuti sůl nebo polévkové koření.
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme nahrubo nastrúhanú mrkvu a 1 min restujeme.Posypeme múkou a opäť 1 min za stáleho miešania pražíme.Zalejeme vodou…
Dáme do hrnce omytou a očištěnou slepici, přidáme celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl, omytou cibuli se slupkou rozříznutou na půl, pár stroužku česneku a…
Niťovky klasicky uvaríme a scedíme. Maslo, cukor a vajcia vyšľaháme. Pridáme uvarené niťovky, na tenké plátky narezané jablká a premiešame. Ochutíme strúhanou…
Cestoviny uvaríme v osolenej vode a scedíme.Slaninu narežeme na kocôčky a rozškvaríme. Na slanine orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme kari, rascu, na menšie…
Niťovky uvaríme a scedíme. Necháme otiecť. Vajcia premiešame s nastrúhaným syrom, korením a soľou. Slaninu narežeme na malé kocôčky a na panvici rozškvaríme. Pridáme…
Nudle vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme 10-12 minut, podle návodu. Potom je slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Pórek očistíme, důkladně omyjeme…
Tenké nudle uvaříme doměkka, dáme okapat.Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s kouskem tuku.Studené nudle obalíme v čokoládové polevě, na pergamenový papír dáváme malé…
Rozpustíme lžíci másla a přidáme lžíci mouky, zalijeme studeným mlékem a necháme povařit na hustší kaši. Do vychladlého přidáme 1-2 žloutky, vařené scezené a již…
Štíhlé nudle opatrně rozmotáme a nasucho orestujeme na pánvi mírně dozlatova. Poté je přendáme do nádoby, nejlépe keramické a přikryjeme, aby nevychladly. Na pánvi si…
Vytlačíme klobásu a robíme z klobásovej zmesi knedlíčky ( priemer asi 2,5 cm ), ktoré na oleji opečieme zo všetkých strán. Pridáme na tenké kolieska narezanú mrkvu a…
Rezance uvaríme v osolenej vode na skus a scedíme.Tekvicu nastrúhame na tenké plátky.Tekvicu dáme na väčšiu panvicu spolu s medom, smotanou, sójovou omáčkou a olejom a…
Zeleninu očistíme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném tuku. Zalijeme vývarem a vaříme ne úplně do měkka . Okořeníme, přidáme nudle, bylinky, případně tu kari…
Na oleji osmahneme na kousky nakrájené maso, mírně osolíme, opepříme, zalijeme sójovou omáčkou a trochu podusíme. Nudle podle návodu zalijeme horkou vodou a po 2…
Vykostěného králíka nakrájejte na velikost sousta. Ve woku rozpalte olej a maso osmahněte, zalijte polovinou vína a sójové omáčky. Duste do měkka, trvá to asi 10 minut…
Olej zahřejeme na vysokou teplotu a osmažíme osolené natrhané file, vždy tak asi 3 minuty z každé strany. Opečené filé dáme stranou. Do stejné pánve dáme kousek másla a…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Světový den spotřebitelských práv: Jak reklamovat v restauraci a kdo vás chrání v supermarketu?
Zuppa di Farro: Italská zeleninová polévka zasytí díky jedné neobvyklé ingredienci. Víte, jaké?
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono