Thajské kuřecí nudličky s rýžovými nudlemi
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci olivového oleje a světlou sójovou omáčku. Maso několikrát promícháme v olejové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso nakrájíme na delší nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme 1 lžíci olivového oleje a světlou sójovou omáčku. Maso několikrát promícháme v olejové…
Olej smícháme se solí a česnekem. Nachystáme alobal, buď hrubší grilovací, nebo obyčejný ve třech vrstvách.Kukuřici uložíme, potřeme ochuceným olejem, zakápneme lehce…
Z mořských plodů se největší oblibě těší krevety, hlavně pro svoji příjemnou chuť a opravdu snadnou přípravu. Restované a předem marinované krevety Gambas voní po…
Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou papriku, plátky česneku a bílé části cibulek. Společně opékáme, přidáme pasírovaná rajčata a…
Uděláme směs z koření, sójovky, oleje a medu, žebra v ní důkladně obalíme a necháme marinovat alespoň do druhého dne. Druhý den pečeme na 150°C cca hodinu a půl, dokud…
Křehké kuřecí plátky marinované v chutné marinádě ze sladké chilli omáčky, zázvoru a worcesteru, smažené na troše másla a oleje vám jistě zachutnají. Příprava je velmi…
Neoloupané brambory omyjeme a osušíme. Do každého uděláme nožem zářezy, ale nedokrojíme, aby držely vcelku.Smícháme olej s kořením a štětečkem každý brambor potřeme.…
Kuřecí prso nakrájíme na kousky, osolíme a okořeníme. Na oleji lehce opečeme česnek, který jsme nakrájeli na plátky. Přidáme maso a orestujeme.Omytý a osušený salát…
Pomazánku z vajec a tuňáka odlehčíme tak, že majonézu nahradíme avokádem, které jídlu dodá plno živin a „zdravých“ tuků. Pomazánce dodáme pikantnost přidáním dijonské…
Panenky rozpůlíme na dvě stejné poloviny, očistíme od blan, ostrým nožem v nich uděláme otvor, který naplníme rajčaty a kousky nivy, konec masa spojíme párátkem.Naplněné…
Stehna osolíme a opepříme. Smícháme olej s hořčicemi, chilli a sójovou omáčkou. Stehna potřeme a necháme hodinu uležet.Cibuli nakrájíme na proužky a dáme do pekáče…
Ochutnejte toto výborné rychlé jídlo inspirované asijskou kuchyní. Kuře jen osolíte, smícháte se škrobem a osmažíte. Poté ho zalijete jednoduchou sladko-pikantní omáčkou…
Tofu osušíme a nakrájíme na kostičky asi 2x2x2 cm. Oloupanou cibuli přepůlíme, každou půlku rozkrojíme na čtvrtiny nebo šestiny (podle velikosti) a rozdrobíme jednotlivé…
Žebro rozseknu podélně, potom na šířku, aby vznikly 4 pásky a důkladně do nich vetřu směs soli s cukrem, proložím na plátky nakrájeným česnekem, zabalím do potravinářské…
Připravte si večeři s nádechem Asie. Vepřové nudličky, marinované přes noc v sójové a ústřicové omáčce, jsou krásně křehké a mají příjemně sladkokyselou chuť. S rýží…
Zeleninu nakrájíme na kousky.Cibuli zpěníme na sádle a přidáme žampiony, papriku a rajčata.Trošku podlijeme vodou a dusíme tak, aby paprika zůstala křupavá.Přidáme…
Marinádu připravíme smícháním všech surovin. Omytá a osušená žebra potřeme důkladně marinádou a necháme nejméně dvě hodiny odležet.Cibuli nakrájíme na hrubo a dáme do…
Máme tady recept pro milovníky smetanových omáček a zelených fazolek. Není to sice nic pro dietáře, ale zato je to tuze velká dobrota! Nejlepší je s bramborami a…
Jednoduché na přípravu a bohaté na chuť – naše pikantní buřty na pivu a Moravance vám zaručeně zachutnají. Jsou ideální volbou pro rychlý a chutný pokrm, nebo jen tak k…
Rohlík nadrobíme a necháme rozmočit ve smetaně. Maso smícháme se všemi surovinami a pořádně prohněteme. Já s ním párkrát bouchnu o vál, krásně se spojí. Mokrýma rukama…
Na smažené závitky nemusíte chodit do vietnamského bistra, můžete si je připravit v pohodlí vašeho domova. Rýžové závitky, plněné rýží a zeleninou, chutnají nejlépe,…
Křupavé ředkvičky se štiplavou chutí si vychutnáte v tomto jednoduchém a rychlém jídle. Připravíte je na másle, dochutíte chilli omáčkou a na závěr vše spojíte jogurtem.…
Omyté a osušené prso rozkrojíme na 2 tenčí plátky. Smícháme olej s kořením.Naklepané a osolené maso naložíme na hodinu do oleje.Poté je na rozehřáté pánvi s lžíci oleje…
Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Hitem internetu je máslová svíčka: Když ji zapálíte a namočíte do ní pečivo, budete uchváceni
Špindlerovský guláš je jídlo pro fajnšmekry. Asi proto chutná i Zdeňku Pohlreichovi
Jak úspěšně hubnout podle horoskopu: Čemu by se měli vyhýbat Raci, co se hodí pro Berany a které potraviny škodí Pannám