Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Párky frankfurtské - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 059 kJ / 253 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené12,00 g
– nenasycené8,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené5,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 820 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy4,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Frankfurtská jemná polévka Videorecept

Frankfurtská jemná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Frankfurtskou polévku máme většinou spojenou s jídelnami, ale radost nám udělá i doma. Patří mezi syté zimní polévky, které zevnitř zahřejí, výborně chutnají a ještě s…

Colombo65

110 min

Bramborovo - kuřecí guláš

Bramborovo - kuřecí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso a okrájené brambory nakrájíme na kostky, cibuli a česnek na drobno. Rozpustíme sádlo, cibuli restujeme do zlaté barvy a přihodíme česnek.Po krátkém osmažení přidáme…

Plněný kapustový list na zelenině

Plněný kapustový list na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Listy dáme na dvě minuty do vařící osolené vody. Poté je vyjmeme a osušíme, tvrdé košťály rozklepneme paličkou na maso.Rohlík natrháme a zakápneme mlékem. Maso důkladně…

mika59

70 min

Frankfurtská polévka s houbami

Frankfurtská polévka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V hrnci rozehřejeme sádlo a opečeme párky nakrájené na kolečka. Vytáhneme je a odložíme.Do hrnce přidáme drobně nakrájenou cibuli a kmín. Orestujeme dozlatova.Přidáme…

mika59

70 min

Brambory zapékané s brynzou

Brambory zapékané s brynzou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zemiačiky dobre umyjeme a uvaríme. Necháme prechladnúť a potom rozrežeme na polovice (nelúpeme ich).Pridáme na kolieska nakrájané párky. Premiešame. Dáme do olejom…

tejaja

90 min

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více