Tresčí filé s fazolemi na víně
Recept ještě nebyl hodnocenJe pátek a tradice žádá buďto bezmasý den nebo aspoň rybu a protože za oknem svítí slunce a je modrá obloha, vyzývají mě všechny okolnosti k tomu uvařit něco s nádechem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Je pátek a tradice žádá buďto bezmasý den nebo aspoň rybu a protože za oknem svítí slunce a je modrá obloha, vyzývají mě všechny okolnosti k tomu uvařit něco s nádechem…
Maso opláchneme a společně s kořením a očištěnou zeleninou vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou a od doby varu na mírném plameni pod pokličkou vaříme v obyčejném…
Maso nakrájíme na nudličky, petrželku nasekáme, šalotku a obě kapie na kostičky, 2 stroužky česneku prolisujeme a žampióny jen překrojíme na půlky.Na oleji usmažíme…
Bylinkové máslo: tymián, libeček a petrželku nasekáme na jemno, přidáme trošku nastrouhané citrónové kůry, osolíme a promícháme s máslem.Ve stehýnku vytvoříme prsty pod…
Maso jsem den předem pomlel, osolil, očesnekoval, okořenil a nechal v lednici naležet.V den D jsem přidal trošku mléka, strouhanku, vajíčka, promíchal.Nakrájel jednu…
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
K přicházejícím svátkům jara patří také čerstvé bylinky. Slaný koláč se sýrovou náplní, uzeným masem a slaninou, je plný libečku a petrželky. Nezbývá jen, než se s chutí…
Uvařené a vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky nebo projedeme "salátovým kolečkem" a dáme do větší mísy. Na oleji rozškvaříme kostičky slaniny, přidáme…
Výborná nádivka plná krůtího a kuřecího masa, vajec a zelených kopřiv navodí jarní náladu. Můžeme ji servírovat zatepla i studenou. Ideální je ji připravit den předem a…
Vepřová panenka doplněná o neobvyklou chuť a vůni chřestu na pomerančích. Jídlo provoněné kořením, zasypané křupavou krustou parmazánu. Lahodná chuť vám jistě vynahradí…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29