Proteinelová oříšková jogurtovka
Recept ještě nebyl hodnocenSmíchám si mouku, prdopeč a cukr, poté přidám jogurt, vejce a Heru nastrouhanou a nakonec vmíchám proteinelu, kterou nechám povolit v pokojové teplotě. Vyliji těsto do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smíchám si mouku, prdopeč a cukr, poté přidám jogurt, vejce a Heru nastrouhanou a nakonec vmíchám proteinelu, kterou nechám povolit v pokojové teplotě. Vyliji těsto do…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Hit zimní kuchyně? Červené zelí! Jak si je nejlépe vychutnat a jak na ně, aby nenadýmalo?