Džem z jeřabin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 886 kJ / 3 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 65,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 700,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do každé skleničky jsem ještě před uzavřením přidala lžičku rumu.
Džem je hustý, pikantní, výborný.
Zdroj: časopis Lidové recepty (trochu jsem ho upravila)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 8. 2017 15:38
TAKY PRÁVĚ VAŘÍM
10. 9. 2016 23:07
1. 9. 2016 15:16
22. 11. 2013 13:32
No jo, no..., to je snad ironie, Aronie se slivovicí
Ale když vám to chutná...
22. 11. 2013 12:49
1. 10. 2013 15:38
17. 9. 2011 20:41
monikaK:
Jedlé mají lístky ez zoubků a jsou chutně nakyslé, nejedlé jsou zoubkaté a příšerně hořké, dobrou chuť..http:///www.toprecepty.cz/recept/7545-dzem-z-jerab...
3. 9. 2011 12:30
5. 8. 2011 15:08
13. 12. 2009 04:51
25. 9. 2009 10:33
14. 9. 2009 13:59
jedle jsou ty, ktere maji listky do poloviny zoubkovane.
plody maji "bubaka" ve tvaru krizku.
31. 8. 2009 16:07
31. 8. 2009 12:05
31. 8. 2009 01:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 23 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 11 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 13 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 13 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 13 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 14 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 14 hodinami
Oříškovočokoládové sušenky
PunkyLucik uvařila před 14 hodinami
Sekaná v anglické slanině
eliskac uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Další recepty
Tématické fráze: jeřabiny marmeláda z černé jeřabiny marmeláda z jeřabin černé jeřabiny džem jedlé jeřabiny jerabina jeřabiny recept jeřabinový džem černé jeřabiny marmeláda jeřabina jedlá džem z černé jeřabiny černá jeřabina džem jeřabiny recepty marmeláda z černých jeřabin jedlé jeřabiny recept černý jeřáb džem černá jeřabina marmeláda jedlá jeřabina jeřabiny jedlé černé jeřabiny
Suroviny: jeřabiny, cukr, skořice mletá, rum
Džem z jeřabin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86L2
15 názorů