Pstruh s cuketovým salátem
Recept ještě nebyl hodnocenPstruží maso je delikátní, jemné a lehce stravitelné. Úpravu chce rychlou, abyste si mohli vychutnat jeho skvělou chuť. Zde s překvapivě jednoduchým cuketovým salátem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pstruží maso je delikátní, jemné a lehce stravitelné. Úpravu chce rychlou, abyste si mohli vychutnat jeho skvělou chuť. Zde s překvapivě jednoduchým cuketovým salátem.…
Pstruhy osolíme, pokmínujeme, dáme plátky másla, plátek citronu a tymián. Brambory oloupeme, nakrájíme a posypeme majoránkou, zeleninu neupravujeme. Vše dáme do…
Necháme povolit kousek – asi 40-50 g másla, do změklého přidáme sůl a prolisovaný česnek a rychle prohněteme. Lépe trochu více česneku - podle velikosti – opravdu hodně…
Ryby nejdříve důkladně omyjeme ve studené vodě. Všechny bylinky nasekáme na drobno a vsypeme do hmoždíře. Nastrouháme kůru z citrónu a přidáme k bylinkám. Zastříkneme…
Nejlépe čerstvého vykuchaného pstruha vložíme do vroucí osolené vody a vaříme cca 15 minut na mírném ohni. Po uvaření pstruha zbavíme kůže a lehce vykostíme. Maso…
Pstruha omyjte a osušte. Od hlavy k ocasu ho 4x nakrojte. Pokud máte čerstvé bylinky, použijte obyčejnou sůl, může být i hrubozrnná a pstruha osolte v řezech i v bříšku.…
Ryby omyjeme, osušíme a posolíme na povrchu i uvnitř. Česnek utřeme se špetkou soli a promícháme s brusinkami. Vzniklou směsí potřeme vnitřek i kůži ryby, do břišní…
Bříška očištěných pstroužků vyplníme plátky másla (nešetřit) a okořeníme oblíbeným kořením a solí. Do zapékací mísy pod pstruhy i na ně dáme další plátky másla a v…
Maso nakrájíme na porce, nesolíme. Sójovou omáčku s medem, octem, rozmáčknutým česnekem a zázvorem nakrájeným na plátky uvedeme v kastrůlku k varu. Sejmeme ze zdroje…
Filé omyjeme, osušíme a rozdělíme na porce. Ve dvou lžících olivového oleje smícháme nasekané bylinky, sůl, pepř a citronovou šťávu. Rybu tím potřeme a necháme 20 minut…
Máte rádi pečeného pstruha na másle? Přidejte k němu kopřivy a trochu pórku a vychutnejte si jeho skvělou chuť. Zároveň s pstruhem upečete i brambory, které budete…
Ryby očistit, já v tomto případě i odstranil hlavy,okořenit a posolit jak vně tak zevně, obalit v mouce a vložit na pánev do rozehřátého másla a smažit z obou stran do…
Těstoviny podle vlastního výběru uvaříme dle návodu v osolené vodě, poté scedíme.Rybí filety, je-li potřeba, vykostíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme …
Oba vykuchané pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Osušíme, dobře osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Nadrobno pokrájenou jarní cibulku, snítku rozmarýnu a petrželku…
Vykuchanou rybu dobře vymyjeme, osušíme, osolíme hrubou solí, opepříme a pokapame citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a dáme do chladu nejlépe do druhého dne. …
Želatinové plátky namočíme do studené vody.Uzené pstruhy vykostíme a kostry, kůži a hlavy dáme spolu s cibulí a kořením vařit na 5 minut do zeleninového vývaru.Odstavíme…
Do vymasteného pekáčika rozložíme nakrájanú slaninu.Na ňu uložíme na kolieska narezané zemiaky a jemne osolíme.Vedľa seba uložíme na kolieska narezané paradajky a…
Pstruha si vložíme do misky osolíme, opepříme z obou dvou stran ale jen tak lehce, abychom nepřehlušili chuť ryby, pokapeme olivovým olejem a necháme odstát. Mezitím si…
Pstruha osolit, pokapat citronovou šťávou, posypat bazalkou, dovnitř proložit plátky česneku, obalit v mouce a zasypat trochou bylinek, osmahnout. Když se nám pstruh…
Pstruha důkladně omyjeme, oškrábeme, osušíme, osolíme opepříme bílým pepřem a posypeme sušenou citrónovou kůrou. Dobře obalíme v hladké mouce. Smažíme na rozpáleném…
Nejprve připravíme bylinkové máslo. Do hmoždíře dáme česnek pokrájený na plátky, hrubozrnnou sůl a celý pepř a vše rozdrtíme. Pak přidáme pokrájené bylinky a znovu…
Pstruha jsem očistila od šupin, nasolila, pokapala citronovou šťávou a dovnitř dala tymián. Připravila jsem jej na páře. Do vroucí osolené vody jsem dáme růžičky…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Troubu rozehřejeme na 200°C.Ryby osolíme a opepříme zvenku i zevnitř a pokapeme citrónovou šťávou. Do bříška vložíme dvě větvičky tymiánu a neoloupaný stroužek česneku,…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Pečená švestková povidla bez zavařování: Zkaramelizovaný cukr se postará o božskou chuť, octová lázeň ochrání před zkažením
Nejlepší polevy na cukroví: Jak na hříšně čokoládovou nebo hladkou citronovou?
Holka u plotny radí: Jak na skvělé dýňové rizoto? Jeden krok určitě nevynechávejte!