Pstruh po kanadsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 585 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,34 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 3,62 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 14,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Kuchyně USA (upraveno)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2024 20:02
Čistě ryba při takové tapoltě bude hotova za 20 minut. Proto když pečeme spolu s bramborami musíme ty brambory krajet na tenší plátky. Jinak recept je výborný!
20. 3. 2022 12:32
1. 11. 2016 10:26
Recept mi nějak utekl a dnes dělám k obědu pstruhy, tak vyzkouším Elizin recept, vypadá moc dobře a už teď boduji
21. 10. 2011 23:18
rebeka: Rebi, jsi milá... I ostaním moc děkuji za komentáře a body. Nebudu tu vyťukávat Vaše jména, ale známe se a já si Vašeho názoru velmi vážím.
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.
21. 10. 2011 08:40
Eli, krásné jako ostatně vždy od tebe
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované
20. 10. 2011 10:26
určitě bude výborný za bodík a ty brusinky jsou sušené nebo kompotované ?
20. 10. 2011 06:34
Zajímavé složení surovin,recept se mi líbí+12
20. 10. 2011 05:26
doma mám v mrazáku tři pstruhy už se nestihly v létě ugrilovat,tak tohle je super inspirace
19. 10. 2011 22:57
Eli, moc krásná rybička
19. 10. 2011 22:39
Brusinky mám moc ráda, ale se pstruhem jsem je ještě nejedla. Ukládám a vyzkouším +
19. 10. 2011 22:03
Sretti, Evičko...děkuju za ohlasy.
19. 10. 2011 21:53
Krása+8
19. 10. 2011 20:22
úúúú pstroužek, ten já tuze ráád a tenhle zrovna volá..dej si mě, kousni si
19. 10. 2011 19:29
Děkuji moc za komentáře a za zájem. Jani, napsala jsem to neúplně..., jasně, že 5 minut nestačí, potom ještě tak dvacet... Promiň, už jsem to opravila, doplnila.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.
19. 10. 2011 19:19
Eli opravdu stačí 5minutje to supr rp a ráda ho vyzkouším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 39 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 3 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 3 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept pstruh recepty recept na pstruha pstruh s brusinkami jak ugrilovat pstruha recept pstruh recepty na pstruha pstruh v kuchyni pstruh na brusinkach ryba po kanadsku pstruh-recepty pstruh z mrazaku pstruh brusinky recept na pstruhy kanadské brusinky recepty recept na ryby pstruzy pstruh s brusikami recepty na pstruhy recepty ze pstruha recepty pstruh
Suroviny: pstruh, brusinky, česnek, šťáva citronová, omáčka sojová, máslo, pepř čtyř barev, sůl, olej
Pstruh po kanadsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMMM
19 názorů